Liga 1

Atitudine "marca" Edi Iordănescu. Antrenorul nu se teme de criticile lui Becali: ”Jucătorii răspund în fața mea!”

FCSB și Edward Iordănescu au ajuns la un acord.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Joi 19 August 2021, 16:59
Data actualizarii: Joi 19 August 2021, 17:02

Fostul antrenor al CFR-ului a venit la FCSB cu gândul de a câștiga campionatul. Fiul lui Anghel Iordănescu a spus că a acceptat să vină la FCSB după ce i s-au făcut toate poftele în ceea ce privește contractul semnat de el.

Întrebat cum va reacționa atunci când Gigi Becali îi va critica pe jucători, Iordănescu a spus că jucătorii sunt datori să răspundă doar în fața lui, el fiind, mai departe, responsabil de imaginea echipei.

  • Edward Iordănescu nu se teme de criticile lui Becali: ”Jucătorii răspund în fața mea!”

”Orice antrenor își dorește să aibă jucătorii la capacitate maximă, implicând și latura mentală. Nu-mi e confortabil să am jucători mitraliați, nu doar de patron, ci de oricine. Au onoare, personalitate și asta înseamnă pentru mine și staff-ul meu o muncă majoră, să-i redresăm.

Rezultatul este responsabilitatea mea. Ei răspund în fața mea. Eu sunt cel care îi voi analiza și le voi da indicațile necesare. Mi-ar plăcea ca ei să poată să fie cât mai liniștiți și toată presiunea să o creez doar eu. Dacă vor mai greși in viitor, este foarte posibil, veți vedea la momentul respectiv poziția mea”, a spus Iordănescu, la conferința de presă de prezentare.

Iordănescu va debuta pe banca FCSB-ului luni, de la 21:30, când pe Arena Națională va veni Sepsi OSK.

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies