Liga 1

Ce spun steliștii, după ce Edi Iordănescu a semnat cu FCSB: „Acum ne bucurăm că-l lasă să facă echipa”

Edi Iordănescu a fost numit pe banca vicecampioanei FCSB!

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 19 August 2021, 09:25
Data actualizarii: Joi 19 August 2021, 09:28

Potrivit spuselor lui Gigi Becali, antrenorul de 43 de ani va avea mână liberă, urmând ca patronul să nu se mai implice deloc în viața clubului.

Iulian Miu, oficial al rivalei din Ghencea, îl consideră „un credul” pe Edi Iordănescu și lasă de înțeles că nu crede în spusele lui Becali.

„Cred că s-a negociat mult şi Edi are nişte garanţii, altfel nu văd cum să te duci. Are nişte garanţii, s-a discutat mult şi a fost greu să te duci să lucrezi la FCSB, fără să ai nişte garanţii. Sunt jucători tineri acolo cu potenţial. Contează şi vârsta jucătorilor. Deşi unii par fără experienţă, au multe meciuri în Liga 1. Cu ce a acumulat Edi, cred că se poate face performanţă, dar nu trebuie să se bage cineva peste el. Trebuie să fie discuţii între ei, nu deschise. 

Am ajuns acum să ne bucurăm acum că face primul „11”? Eu cred în Edi. El e un credul. Vreau să aşteptăm, timpul ne va spune cine are dreptate. Pare frumos, e o poveste frumoasă, dar să vedem”, a declarat Iulian Miu pentru Telekom Sport.

Anghel Iordănescu s-ar putea implica în viața clubului patronat de Becali

„Anghel Iordănescu cred că poate avea un rol important. Să se implice de foarte multe ori şi atunci lucrurile nu pot degenera. Suporterii vin să vadă un joc bun, frumos şi rezultatul. Nu vorbim doar despre FCSB. La rezultate vin suporterii, când nu ai, nu vin. Eu sper să nu fie o pierdere pentru Steaua că Iordănescu s-a dus la FCSB”, a adăugat oficialul Stelei Bucureşti la Sport Report. 

FCSB ocupă locul patru în clasamentul Ligii 1, cu opt puncte, la şapte puncte în spatele campioanei CFR Cluj. 

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies