EXCLUSIV | "Jucatorii de la Dinamo pot pleca in orice moment de la echipa!" Dezvaluiri INCREDIBILE din Stefan cel Mare! "O sa plece toti!"

Emilian Hulubei a vorbit la Pro X despre situatia de la Dinamo.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 12 Ianuarie 2021, 13:58
Data actualizarii: Marti 12 Ianuarie 2021, 14:02

Presedintele AFAN a dezvaluit ca jucatorii din Stefan cel Mare pot alege sa plece in orice moment de la echipa pentru ca a expirat termenul de 14 zile de la depunerea primei notificari, in care oficialii clubului trebuiau sa le plateasca salariile. 

"Am crezut ca incepem anul mai lejer, dar este haos si cel mai mare haos vine de la Dinamo. Totusi, ca sa va dati seama de caracterul baietilor de la Dinamo, si-au depus notificarea de 15 zile, care a expirat, clubul nu si-a indeplinit obligatiile de a-i plati si pot pleca in orice clipa, dar nu au facut-o deocamdata.

Pot in orice moment sa depuna a doua notificare prin care isi incheie unilateral contractul, sa depuna memoriu la FIFA si sa paraseasca clubul. Au ales, insa, sa ramana sa ajute clubul, sa joace meciul cu FC Hermannstadt si tot asteapta sa se respecte promisiunile facute de cei din conducere.

Daca nu se rezolva lucrurile cu siguranta vor pleca toti jucatori, atat cei straini, cat si cei romani", a declarat Emilian Hulubei la Ora exacta in sport. 

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies