EXCLUSIV | Cuplul de fundași centrali pe care Andone îl vedea cu Islanda, de la 21:45, pe PRO TV: „Nu îmi era frică să joc cu ei!”

Invitat telefonic la Ora Exactă în Sport, Ioan Andone a vorbit despre partida României cu Islanda, de la 21:45, în direct la PRO TV și LIVE VIDEO pe www.sport.ro.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 02 Septembrie 2021, 11:52
Data actualizarii: Joi 02 Septembrie 2021, 13:02

România o va înfrunta pe Islanda la Reykjavik pentru al patrulea meci din preliminariile Campionatului Mondial din 2022. Elevii lui Rădoi sunt hotărâți să își la revanșa pentru eliminarea din drumul de la Euro 2020, pe care au suferit-o în toamna anului trecut. 

În mandatul lui Rădoi, echipa națională a arătat unele lacune în defensivă. În primele trei jocuri, cu Macedonia de Nord, 3-2, Germania, 0-1, și Armenia, 2-3, primind șase goluri. Astfel, în meciul cu Islanda va trebui să aibă o alegere inspirată în centrul apărării pentru a mai avea o șansă la calificare. 

  • EXCLUSIV | Cuplul de fundași centrali pe care Andone îl vedea cu Islanda: „Nu îmi era frică să joc cu ei!”

Ioan Andone îi recomandă un cuplu de fundași centrali pe care selecționerul nu i-a luat în calcul pentru meciurile cu Islanda, Liechtenstein și Macedonia de Nord.

Eu îl vedeam pe Săpunaru acolo. Acum în Islanda, nu îmi era frică cu Tamaș și Săpunaru să joc”, a dezăluit Ioan Andone la Ora Exactă în Sport, la PRO X. 

Cu toate acestea, managerul general de la FC Voluntari are încrede că Nedelcearu va face un joc bun cu Islanda, Ioan Andone fiind cel care i-a stabilit postul de fundaș central.

Andone: „La mine nu joci decât fundaș central!”
 

Eu am lucrat cu Nedelcearu, care e un fundaș central foarte bun. I-am zis: 'La mine nu joci decât fundaș central, gândește-te bine cum te pregătești'.

Am riscat, pentru că riști rezultatul să joci cu un fundaș central la Dinamo la 20 de ani. Nu i-am dat altă șansă să joace fundaș dreapta sau fundaș dreapta. I-am impus să joace fundaș central, altfel jucătorul spune: 'Poate joc la inchidere, poate schimbă sistemul și joc cu încă doi fundași centrali pe fund'”, a declarat Ioan Andone.  

CITESTE SI

Modifică setările cookies