Ioan Andone Bogdan Balanescu Dinu Gheorghe Superliga Ioan Andone ar putea fi "săpat" de Bogdan Bălănescu? Fostul director de la Dinamo este acuzat că demite oameni pe bandă rulantă

Ioan Andone ar putea fi "săpat" de Bogdan Bălănescu? Fostul director de la Dinamo este acuzat că demite oameni pe bandă rulantă

Bogdan Bălănescu este, din noiembrie 2020, director general al clubului FC Voluntari.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Duminica 25 Iulie 2021, 17:26
Data actualizarii: Duminica 25 Iulie 2021, 17:55

Înainte, acesta a ocupat aceeași funcție la Dinamo, iar mandatul său a fost puternic contestat. Spre exemplu, el a fost acuzat mereu că nu are răbdare cu oamenii pe care îî aduce in stafful tehnic și administrativ.

În perioada petrecută la Dinamo, acesta a schimbat, la mai puțin de un an de la numire, oameni precum Mircea Rednic, Florin Prunea, Adrian Mihalcea, Claudiu Rădulescu sau Florin Bratu.

Dinu Gheorghe crede că Bălănescu nu a scăpat de vechiurile obiceiuri și că, în acest moment, încearcă să îl elimine pe Ioan Andone de la echipă. Și nu e departe. Când Bălănescu a semnat cu FC Voluntari, Andone era președintele echipei. Acum, Andone mai are doar rol de consultant. Într-o intervenție pentru ProSport, Dinu Gheorghe a explicat ce părere are despre Bălănescu: 

"A reușit Bălănescu să-l scoată și pe Ioan Andone. Dacă m-a scos el de la Dinamo? N-am analizat, că nu-l băgam în seamă. După ce i-a îndepărtat pe Mircea Rednic, Ionel Dănciulescu, Florin Prunea de la Dinamo, că au spus clar că el i-a pus pe liber, acum după trei – patru luni, a venit rândul lui Andone. Mi-a plăcut reacția primarului Pandele, care spunea că Andone va fi consultant, consilier, ceva legat de sportul din Voluntari.

Chiar îi spuneam lui Mircea Lucescu: S-a încheiat perioada lui Andone la Voluntari. Așa e când vrei să scapi de cineva…îi dai o funcție unde nu are nicio responsabilitate".

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!