Dani Coman Astra Bogdan Andone Fotbal intern BREAKING NEWS | EXCLUSIV: Dani Coman merge in Liga a doua si il aduce antrenor pe Bogdan Andone! Cu ce echipa semneaza cei doi

EXCLUSIV: Dani Coman merge in Liga a doua si il aduce antrenor pe Bogdan Andone! A semnat cu Hermannstadt

Dani Coman si-a incheiat contractul cu Astra dupa retrogradarea echipei in B.

Emanuel Rosu
Data publicarii: Vineri 18 Iunie 2021, 11:40
Data actualizarii: Vineri 18 Iunie 2021, 23:55

14:00 Hermannstadt a confirmat oficial numirea lui Dani Coman ca presedinte al clubului.

  • BREAKING NEWS | EXCLUSIV: Dani Coman merge in Liga a doua si il aduce antrenor pe Bogdan Andone! Cu ce echipa semneaza cei doi

10:20 Lider al fostei campioane de la Giurgiu din 2015, Coman va merge, insa, tot in liga secunda. Din informatiile www.sport.ro, Dani e la un pas de o intelegere cu Hermannstadt. Coman a inceput deja sa lucreze pentru echipa din Sibiu, care isi propune sa promoveze imediat in Liga 1. Antrenor va fi numit Bogdan Andone, liber dupa ce a plecat inainte de finalul sezonului trecut de la FC Voluntari.

Andone a lucrat alaturi de Coman si la Astra. S-a despartit de echipa detinuta de Ioan Niculae la finalul lui septembrie, in urma unei serii negative de rezultate.

Hermannstadt a dat deja o lovitura importanta pentru noul campionat. L-a adus pe fostul golgeter de la UTA, Vali Buhacianu. Coman (42 de ani) a mai fost in negocieri cu Sibiul si la finalul anului trecut, dar a ales sa continue cu Astra pana la urma.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!