Florin Andone Florin Andone - Cadiz Florin Andone - Spania Spania

Florin Andone, primele declarații la revenirea în La Liga. "Am crescut în Spania și mereu m-am simțit al acestei țări"

Împrumutat de Brighton la echipa din Primera Division, Cadiz, Florin Andone a vorbit despre semnificația revenirii sale în La Liga. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 24 August 2021, 16:04
Data actualizarii: Marti 24 August 2021, 16:16

"Să mă întorc în Spania înseamnă să mă întorc acasă. Eu am crescut în Spania şi mereu m-am simţit al acestei ţări. Cadiz îmi aminteşte de Cordoba, pentru că oamenii sunt calzi şi umili, sunt foarte bucuros. 

Mulţumesc celor de la Brighton pentru că mi-au oferit posibilitatea să fiu aici. Caut liniştea şi fericirea pentru a recupera ce pot oferi. Ce m-a atras la Cadiz a fost afecţiunea arătată. Poate fi un proiect unde să-mi meargă foarte bine. 

Este o echipă muncitoare, luptătoare. Şi eu sunt un jucător căruia îi place munca, sunt nerăbdător să joc. Nu am nicio presiune. Ştiu de ce sunt capabil, doar mă rog la Dumnezeu să nu mă accidentez din nou. Sper să ajung iar la nivelul meu, iar atunci ne vom bucura cu toţii", a declarat Florin Andone, citat de news.ro.

Cadiz a început noul sezon din La Liga cu două remize, 1-1 contra lui Levante și Betis. Echipa antrenată de Alvaro Cervera va juca în etapa următoare împotriva celor de la Osasuna, duminică, de la ora 20:30.

- 2 milioane de euro e cota lui Florin Andone

- 6 milioane de euro valora Andone în 2018

- 25 de selecții a strâns atacantul în naționala României

- 2 goluri a înscris Andone pentru prima reprezentativă

Modifică setările cookies