Liga 1

Vali Crețu, certat de Ioan Andone: ”Uită-te la greșelile tale, lasă antrenorul în pace!”

Valentin Crețu și Dinu Todoran se află în mijlocul unui scandal.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Joi 26 August 2021, 15:35
Data actualizarii: Joi 26 August 2021, 15:45

Fostul antrenor de la FCSB a fost acuzat de Crețu că nu știe să conducă antrenamentele unei echipe, spunând că până acum mai mult a stat la sesiunile de pregătire. Ioan Andone a lucrat cu Dinu Todoran la FC Voluntari, iar acum îi ia apărarea antrenorului.

Vali Crețu, certat de Ioan Andone: ”Uită-te la greșelile tale, lasă antrenorul în pace!”

 

  • Valentin Crețu, certat de un antrenor mare: ”Uită-te la greșelile tale, lasă antrenorul în pace”

"Nu e normală declarația pentru un jucător profesionist. El îl apără pe Edi Iordănescu, antrenează mai bine într-o săptămână? El trebuie să-și vadă de treaba lui, să respecte antrenorul, pentru că aici e lipsă de respect și, în primul rând, să se uite la el. 

Ce a făcut Crețu la FCSB? I-a calificat în grupele Europa League sau Conference? Nu. Atunci, uită-te la greșelile tale, la lipsurile tale și lasă antrenorul în pace.

Antrenorul e judecat de patron și de conducerea clubului. În general, antrenorul e demis că n-a avut rezultate, nu că n-a făcut loviturile libere. Trebuia să le știe el, sunt convins că le-a exersat Dinu Todoran, dar e foarte urât dialogul ăsta. 

Păcat de el, dacă era jucător de 17 - 18 ani, înțelegi, că nu știe, că n-are experiență, dar unul care a trecut prin mâna ta ca antrenor se apucă el să vorbească? Nu e un exemplu bun", a declarat Ioan Andone, pentru Digi Sport.

Vali Crețu, în război cu Dinu Todoran

După meciul dintre FCSB și Sepsi, încheiat cu scorul de 1-1, Valentin Crețu, fost jucător la Gaz Metan Mediaș, l-a ironizat pe Dinu Todoran, fostul antrenor al echipei, pentru antrenamentele ”defectuaose” pe care acesta le susținea.

”E foarte bine că a venit Edi, îl cunosc, am lucrat și la Mediaș. Fiecare jucător trebuie să se schimbe pe el, să nu se mai uite la ceilalți, să avem spirit de echipă, unul care ne-a lipsit. Edi, cum îl cunosc, te schimbă ca om, ca fotbalist, schimbă mentalitatea, antrenamente fără pauză, până acum mai mult stăteam la antrenamente și lucrul ăsta se vede. Nu-mi place să vorbesc

Nu era o problemă fizică, dar cu mingea n-am lucrat ce trebuia. Am discutat cu antrenorul, dar...sunt multe de rezolvat. Nu pot spune că nu am fost o echipă, știu că am avut amicale cu probleme și cu echipe din Liga 2, trebuia să ne punem niște semne de întrebare, inclusiv la cel cu Buzăul, și acolo am avut probleme și trebuia să ne dea de gândit.

De asta se vede și în rezultatele noastre, în jocul nostru. Sperăm să o reglăm. Eu am încredere în Edi, ne-a și transmis multe lucruri bune și veți vedea o altă față a noastră”, a spus Vali Crețu la finalul meciului cu Sepsi.

Ripostă violentă din partea lui Dinu Todoran

Dinu Todoran a reacționat, la Ora Exactă în Sport, spunând că acuzațiile lui Crețu sunt nefondate.

”În legătură cu ce a declarat acel jucător, eu nu-l consider fotbalist, ci jucător. Asta spune multe despre caracterul lui, nu poți să declari niște lucruri care nu sunt adevărate. Te iei de tot staff-ul care a fost. Nu am știut că este un așa bun metodist la echipă. Probabil nici Toni Petrea n-a știut, că putea să profite de el și să i-a campionatul. 

Vali e un jucător care se antrenează 100%. Cine l-a antrenat pe Vali, știe că dă 100% la antrenamente. El e deficitar la celelalte părți. Ca să argumentez, aveam metode la antrenament când trebuia să vină cu centrare, să apară lângă atacanți, la finalizare. A ajuns la centrare, a dat în primul manechin, după aia afară, la următoarea în portar.

L-am adus încă o dată să centreze, nu s-au mai dus atacanții la finalizare. Am oprit și-am întrebat 'ce s-a întâmplat?'. Au explicat 'păi, mister, la centrare trebuie să ne repliem să nu ne prindă pe contraatac'. I-a mai dat cineva o soluție 'dacă ajungi la centrare, pune mâna pe ea, faci henț li mergem să ne organizăm defensiv'”, a declarat Dinu Todoran, la ProX.

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies