EXCLUSIV | "Cortacero e mana in mana cu jucatorii pe care i-a adus la Dinamo!" Acuzatii INCREDIBILE la adresa actionarului spaniol

Cristi Pulhac a vorbit la Pro X despre situatia de la Dinamo. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 15 Ianuarie 2021, 12:27
Data actualizarii: Vineri 15 Ianuarie 2021, 14:22

Fostul fotbalist a declarat ca, din punctul sau de vedere, spaniolii au facut o intelegere cu jucatorii pe care i-au adus pentru a imparti banii pe care fotbalistii ii vor incasa de la echipa dupa depunerea memoriilor la FIFA. 

"Cred ca, daca au banii pentru infuzia de capital, era de preferat sa discute cu jucatorii, sa nu le mai spuna 'saptamana viitoare', 'luni'... Nu suntem obisnuiti ca oameni din afara tarii sa vina si sa ne spuna minciuni. 

Nu poti sa iei un jucator care nu a avut salariul ala niciodata, sa il aduci in Romania si sa ii dai o gramada de bani. N-ai cum! S-a vrut sa se faca chestia asta, probabil vor sa scoata bani din club...

Jucatorii care au plecat au depus memorii si vor scoate banii din club si probabil ca ii vor imparti cu Cortacero. Din punctul meu de vedere, asta a fost situatia! Probabil sunt mana in mana. 

Au adus numai jucatori spanioli, prin impresia pe care ii cunosteau. Romanii adusi la echipa au fost tot prin filiera lor. Isi vor scoate banii cand le vor fi platiti jucatorilor. Au mancat bine, au dormit bine... Daca mai iau si niste bani, a fost frumos la Dinamo! 

Cel mai bine ar fi ca Nicolae Badea sa revina si cred ca, in principiu, domnul presedinte va reveni la Dinamo daca se va rezolva problema de la club", a declarat Cristi Pulhac la Ora exacta in sport.  

CITESTE SI

Modifică setările cookies