EXCLUSIV | Becali, dezvaluirile momentului. "Am trimis milioane in Rwanda, Burundi si Uganda" Ce spune despre decizia lui Stanciu de a nu 'pune genunchiul' in meciul cu Anglia

Becali ii sustine pe Stanciu si Nedelcearu, care au refuzat sa ingenuncheze in semn de solidaritatea cu miscarea 'Black Lives Matter' inaintea jocului cu Anglia.

Patronul FCSB dezvaluie ca a facut donatii de milioane de euro in Rwanda, Burundi si Uganda, 3 dintre cele mai sarace tari din Africa. Asta nu-l 'scapa' insa insa de eticheta pe care i-a pus-o presa internationala in anii trecuti. Becali crede ca gestul simbolic de a ingenunchea inaintea partidelor este unul fals.

"De ce sa ingenunchezi? Daca in inima ta, in constiinta ta, esti un om care nu face discriminare, care-i iubeste pe ceilalti, de ce sa ingenunchezi? Sunt niste gesturi false.

Unii spun de mine ca sunt rasist. Fac doua manastiri si investesc milioane de euro in Uganda, Rwanda si Burundi. Platesc facultati la negri, le dau de mancare si eu sunt rasist. Eu le platesc si le spun tot negri. Daca sunt negri, sa le spun ca-s albi?

Eu nu tin la lucrurile astea. Eu sunt un om liber si spun cum spun. Eu ii iubesc, drept dovada ajut copiii de acolo. Ajut la scoli, la spitale. In pandemie, am trimis bani la Episcopia din Uganda si la cea din Rwanda pentru spitalele COVID. Cum sa fiu rasist? Trebuie sa le spun albi ca sa nu fiu rasist? Nu inteleg eu asta!", a spus Becali la PRO X.

Citeste si:Gigi BecaliFCSB
VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum va evolua clima în România în următorii 80 de ani. Zăpadă doar la munte, iar august ar putea fi cu 8 grade mai fierbinte
BRAT
Modifică setările cookies