FCSB Gigi Becali Superliga

Ei sunt jucătorii care l-au „trădat” pe Becali! Câți fotbaliști de la FCSB s-au vaccinat

Gigi Becali le-a recomandat fotbaliștilor săi să nu se vaccineze, însă nu toți l-au ascultat.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 17 Noiembrie 2021, 22:49
Data actualizarii: Miercuri 17 Noiembrie 2021, 22:59

Patronul vicecampioanei a declarat cu ceva timp în urmă că reprezentanții clubului pe care îl patronează nu se vor vaccina împotriva coronavirusului.

Ulterior, după ce afirmațiile sale au stârnit un val de reproșuri în spațiul public, patronul FCSB a revenit asupra declarațiilor, nuanțând că le-a recomandat fotbaliștilor săi să nu se vaccineze, însă le-a lăsat cale liberă să facă fiecare cum dorește.

MM Stoica a dezvăluit că patru dintre jucătorii de la FCSB au trecut peste recomandarea făcut de patron și s-au vaccinat, iar unul dintre aceștia este Budescu, despre care patronul a susținut deja că nu va mai continua la FCSB din vară (fără ca acest lucru să aibă legătură cu vaccinarea, ci cu forma pe care o arată fotbalistul).

„Patru (fotbaliștii de la FCSB s-au vaccinat). Nimeni nu-i opreşte să se vaccineze. După ce patronul a transmis, un jucător s-a vaccinat. Noi avem în club oameni vaccinaţi. Sunt unii care vor, alţii care nu vor să se vaccineze. Eu nu sunt pentru sau contra, eu am spus că nu mă vaccinez pentru că am un stil de viaţă care-mi oferă imunitate sporită”, a spus Mihai Stoica, la Telekom Sport.

Becali le-a recomandat fotbaliștilor săi să nu se vaccineze

„Dar FCSB nu se vaccinează! De la noi, doar Budescu şi încă cineva au făcut vaccinul. Eu nu le interzic, dar ei ştiu de la patron că nu e bine şi îl iubesc şi îl ascultă pe patron. Nici pe cei din familie nu i-am obligat să nu se vaccineze. Dar le-am zis că nu mă vaccinez nici cu glonţ la cap. Atunci, s-au gândit că poate e ceva periculos”, a spus Becali la PRO X.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!