Au început negocierile între Mustață și Becali pentru vânzarea FCSB-ului: „În 90 de zile are toți banii în cont!”

Gigi Becali FCSB Gheorghe Mustata Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 17 Noiembrie 2021, 17:05
Data actualizarii: Miercuri 17 Noiembrie 2021, 17:22

Liderul Peluzei Nord este hotărât să îi cumpere clubul lui Gigi Becali.

Îndepărtarea lui Edi Iordănescu de la FCSB i-a înfuriat pe ultrașii Peluzei Nord. Gheorghe Mustață i-a reproșat lui Gigi Becali modul în care s-a comportat cu antrenorul și i-a propus 10 milioane de euro în schimbul societății. 

Demersul liderului de galerie nu a fost doar la nivel declarativ, acesta a precizat că este susținut de oameni potenți financiar care sunt capabili să-i ofere lui Becali suma dorită. De asemenea, Mustață a precizat că a avut o discuție miercuri cu patronul FCSB-ului cu privire la vânzarea clubului. 

Mustață: „Mi-a spus că mă așteaptă să vândă clubl până în perioada de transferuri”

Este adevărată informația pe care o aveți. Am fost sunat miercuri dimineață de Gigi Becali și mi-a spus că mă așteaptă să vândă clubul până în perioada de transferuri.

Poate că a făcut asta ca să încerce să mă tragă de limbă, ă vadă cine este în spate, dar nu merge cu noi. De miercuri dimineață stau doar pe telefoane și am tot discutat cu avocații. Noi suntem Steaua și o să vedeți câți oameni o să avem în spate ca să cumpărăm echipa de la Gigi Becali. Să stea liniștit Gigi că nu avem nevoie de juniorii lui.

Deja e vorbit cu cineva și avem de unde să luăm juniori. Dar, Gigi ne-a zis că vrea să ne lase și vreo șase jucători, acum să vedem. Am discutat apoi și cu cei care vin să ne ajute cu banii, iar oamenii ne-au spus clar ce condiții să îi transmitem lui Gigi Becali din partea lor.

Vrem o hârtie scrisă de la el, iar asta cât mai repede, nu vorbe sau declarații prin presă, prin care se angajează că ne vinde clubul pe zece milioane de euro plus patru lucruri importante pe care le vrem trecute în acel document. Dorim să fie trecute în scris următoarele chestiuni: cedarea echipei pe societatea respectivă, cedarea palmaresului, coeficientul UEFA și locul de Liga 1.

Dacă, Gigi Becali face aceste lucruri, vă garantez că în 90 de zile are toți banii în cont”, a declarat Gheorghe Mustață pentru prosport

Clasamentul Ligii 1

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!