FCSB Toni Petrea Valeriu Rachita Superliga Toni Petrea

Discurs dur la adresa lui Toni Petrea: „Nu poate să-și facă meseria la FCSB!”

FCSB s-a despărțit de Edward Iordănescu și l-a readus pe Toni Petrea. 

Iosif Pintilie
Data publicarii: Miercuri 17 Noiembrie 2021, 19:18
Data actualizarii: Miercuri 17 Noiembrie 2021, 21:00

După ce Edi Iordănescu a decis să plece de la FCSB, Gigi Becali s-a orientat și l-a readus pe banca tehnică pe Toni Petrea, convingându-l cu un salariu dublu, 10.000 de euro, față de precedentul mandat. 

Tehnicianul care a fost la un pas să aducă titlul în vitrina FCSB-ului în sezonul precedent, a fost ironizat de Valeriu Răchită. Fostul internațional român este de părere că acesta nu poate decide în fața lui Gigi Becali.

"Doar un naiv putea să creadă că Edi o să aibă puteri depline la FCSB. Edi și-a asumat! A ieșit decent, mai ales că a renunțat la suma de bani, jucătorii îl regretă. Jucătorii s-au agățat de Edi Iordănescu precum de un fir de ață. Au spus că se pregătesc într-un ciclu săptămânal normal, nu vor mai fi trei schimbări în minutul 30.

Toni Piatră... îi zicea Gigi Becali ultima dată, când a plecat. N-are nicio legătură ce se întâmplă la FCSB cu normalitatea. El va face antrenamentele, pentru că echipa și schimbările le face patronul. Mi se pare că vorbim în van despre patronul FCSB. A spus-o că e clubul dânsului, afacerea familiei.

Acum câteva luni, a fost un curs pentru licența Pro, cu tema ‘Personalitatea antrenorului de mare performanță’. În acel modul a fost și Toni Petrea. S-au discutat lucruri extraordinare pentru un antrenor. Îl întreb pe Toni ce poate pune în practică din ce a învățat la acel curs? Nu poate să-și facă meseria la FCSB. În fotbalul românesc de astăzi, meseria de antrenor a fost dusă în derizoriu, pentru că sunt patroni și președinți care spun că se pricep mai bine decât cei pe care îi angajează”, a spus Valeriu Răchită la emisiunea Digisport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!