VIDEO Gigi Becali îi dă o ultimă șansă lui Budescu: ”Dacă face asta, bine. Dacă nu, la revedere!”

FCSB l-a adus pe Constantin Budescu, la dorința lui Edward Iordănescu.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Luni 15 Noiembrie 2021, 17:32
Data actualizarii: Luni 15 Noiembrie 2021, 18:15

Mijlocașul ofensiv, care a mai jucat în trecut pentru Astra și Petrolul, și-a dat acordul în luna septembrie să se întoarcă la FCSB, pentru care a mai jucat în sezonul 2017-2018, dar evoluțiile sale nu l-au impresionat pe Gigi Becali.

Becali, ultimatum pentru Budescu

"Budescu e prietenul meu. Deci aşa încep... Este prietenul meu. Am avut o relație bună cu el. Asta nu înseamnă că vii la FCSB... atunci, să facem concurs de exterioare şi să fie el primul. Nu merge aşa. 

Dacă se apucă să joace serios, bine. Dacă nu, la revedere! Bă, nu-i o problemă Budescu. Budescu mai are 4 luni de contract, îi dau băiatului banii, mă ţin de cuvânt şi cu asta basta", a spus Gigi Becali.

Edward Iordănescu a vorbit și el despre Budescu. Acesta a dezvăluit că transferul s-a făcut la insistențele sale.

"Întrebați-l pe Budescu pe cine a sunat prima oară, ce am făcut eu după ce m-a sunat și dacă nu la jumătate de oră l-a sunat patronul să-i propună să vină. Cred că patronul trebuia să fie mai clar în ce a spus. 

E adevărat, am spus că dacă reușim să-l aducem, să ne înțelegem cu el, va trebui să luăm în calcul foarte serios să schimbăm sistemul de joc, pentru că este greu pentru Budescu să joace în sistemul ăsta. Însemna să aibă anumite responsabilități care n-au legătură cu profilul lui. Dar nu mai vreau să vorbesc despre ce a vorbit patronul", a spus Edi Iordănescu.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!