Edi Iordanescu s-ar fi inteles cu o echipa din Liga 2! Promovarea, singurul obiectiv al fostului antrenor al lui Gaz Metan 

Edi Iordanescu s-ar fi inteles cu o echipa din Liga 2! Promovarea, singurul obiectiv al fostului antrenor al lui Gaz Metan 

Edward Iordanescu (42 ani) si-ar fi gasit echipa dupa plecarea de la Gaz Metan Medias. 

Dupa ce au ratat promovarea si s-au clasat pe ultima pozitie in playoff-ul Ligii 2, Petrolul a inceput deja sa faca mutarile care sa ii asigure promovarea din sezonul urmator. 

Odata cu plecarea lui Costel Enache, in penultima etapa a campionatului, oficialii 'lupilor galbeni' s-au pus in miscare si au cautat un inlocuitor acestuia. Edward Iordanescu a fost numele asupra caruia s-au oprit.

Dupa ce a calificat-o pe Gaz Metan pentru prima data in playoff-ul Ligii 1, Iordanescu ar fi acceptat sa vina sa se lupte la promovare alaturi de Petrolul. 

Conform Gazetei Sporturilor, Iordanescu Jr. ar fi inceput deja negocierile cu principalul finantator al clubului, Madalin Mihailovici, care i-ar fi garantat stabilitate financara si mana libera la transferuri, insa planul ar fi fost valabil pentru Liga 1. 

Dupa ce echipa a ratat promovarea planurile au fost date peste cap, insa oficialii insista in aducerea lui si cauta sa renegocieze intelegerea. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Momente de groază la EURO 2020, după ce danezul Eriksen s-a prăbuşit pe teren. UEFA a anunțat că starea sa este stabilă
BRAT
Modifică setările cookies