Mirel Radoi Anghel Iordanescu Romania Nationala Anghel Iordanescu contesta numirea lui Radoi ca selectioner: "De ce Mirel Radoi?" Propunerea fostului selectioner: "El e cel mai bun!"

Anghel Iordanescu contesta numirea lui Radoi ca selectioner: "De ce Mirel Radoi?" Propunerea fostului selectioner: "El e cel mai bun!" 

Mirel Radoi a fost cel ales de FRF pentru a-l inlocui pe Cosmin Contra in functia de selectioner al Romaniei. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 16 Iulie 2020, 10:02
Data actualizarii: Joi 16 Iulie 2020, 11:44

Decizia FRF a fost aprobata de multi, tinand cont rezultatele incredibile obtinute de Radoi alaturi de nationala de tineret, insa au existat si nume importante din fotbal care au criticat numirea lui ca selectioner. 

Cel mai recent dintre nume este cel al lui Anghel Iordanescu, fost mare jucator si selectioner al Romaniei, care a declarat recent ca existau solutii mult mai bune pentru banca nationalei. 

"Numirea lui e logica si asteptata, pentru ca el obtinuse o performanta deosebita cu echipa de tineret a Romaniei. Dar totusi ma intreb, de ce Mirel Radoi?

Nu poti sa ii omiti pe Lucescu, Ienei, pe Hagi. Nu poti sa-l omiti pe Dan Petrescu. In momentul de fata e cel mai bun pe care il avem!

La fel si Razvan Lucescu, care a facut o performanta fantastica cu PAOK si stiu ce inseamna fotbalul grecesc. Stiu ce inseamna sa castigi Liga Campionilor Asiei. Din acest punct de vedere sunt rezultate deosebite. Iar Razvan putea fi oricand o solutie pentru echipa nationala", a spus Anghel Iordanescu pentru Gazeta Sporturilor. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!