"E instabil sau joaca un teatru de joasa speta!" MM Stoica, facut PRAF de Cornel Dinu dupa derby-ul dintre FCSB si Dinamo! 

"E instabil sau joaca un teatru de joasa speta!" MM Stoica, facut PRAF de Cornel Dinu dupa derby-ul dintre FCSB si Dinamo! 

Mihai Stoica a fost criticat din toate partile dupa duelul dintre FCSB si Dinamo. 

Noul manager general al celor de la FCSB a trait intens derby-ul din weekend, iar gesturile sale i-au atras numeroase critici.

Cornel Dinu a declarat ca MM Stoica nu l-a impresionat prin "teatrul de joasa speta" pe care l-a pus in scena pe Arena Nationala. 

"Cand ajungi la maniera asta de lacrimi, deja e de ori o instabilitate comportamentala, ori un teatru de joasa speta. Cred ca e instabilitate comportamentala la unul care a intrat in fotbal. A fost o siretenie prin care s-a trecut si pe la Galati, Braila, de asta comerciala. Imi aduc aminte de scena Stolojan - Basescu. Daca am o lacrima, o pastrez pentru mine, nu pentru MM Stoica", a declarat Cornel Dinu, potrivit TelekomSport.

Pe langa reactiile avute pe stadion, Mihai Stoica a fost activ si pe retelele de socializare in timpul meciului dintre FCSB si Dinamo, iar antrenorul "cainilor rosii", Cosmin Contra, l-a acuzat pe managerul celor de la FCSB ca l-a injurat pe toata durata meciului. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

În linia întâi în lupta cu pandemia, la doar 25 de ani. Povestea voluntarilor de la SMURD Cluj
BRAT

Modifică setările cookies