bryan alceus Dorian Bertrand FC Arges Haiti Julio Donisa Liga 1

OFICIAL După Madagascar, Martinica și Congo, FC Argeș transferă acum și un titular al naționalei din Haiti!

Bryan Alceus a mai evoluat în Liga 1 pentru Gaz Metan Mediaș, de unde a plecat în ianuarie la FK Zira, în Azerbaidjan.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 02 Iulie 2022, 13:43
Data actualizarii: Sambata 02 Iulie 2022, 13:45

FC Argeș a anunțat transferul internaționalului haitian Bryan Alceus, mijlocaș în vârstă de 26 de ani care a mai evoluat în Liga 1 pentru Gaz Metan Mediaș, de unde s-a transferat în luna ianuarie la FK Zira, formație de cupe europene din Azerbaidjan.

”FC Argeș a ajuns la al unsprezecelea transfer perfectat în această perioadă precompetițională. Clubul nostru a ajuns la o înțelegere pe un sezon competițional, cu drept de prelungire pe încă unul, cu fotbalistul Bryan Alceus (26 ani). 

Mijlocașul central din Haiti a evoluat în ediția precedentă de campionat la Gaz Metan Mediaș, echipă care a retrogradat din cauza problemelor financiare. Bryan a îmbrăcat tricoul ardelenilor în 15 meciuri, iar la sfârșitul lunii ianuarie a acestui an a semnat cu FK Zira, formație din prima ligă din Azerbaidjan. 

Bordeaux II, Cozes, Stade Bordelais, Entente SSG, Chartres, Paris FC și Bastia-Borgo sunt echipele din Franța la care Bryan a mai evoluat în carieră. 

Pentru reprezentativa statului Haiti, Alceus a evoluat în 26 de partide. 350.000 euro este cota de piață a noului mijlocaș al echipei noastre.  

Bryan Alceus, al 11-lea transfer al verii la FC Argeș

FC Argeș i-a mai transferat în această vară pe Cătălin Straton (32 ani, portar), Marius Constantin (37 ani, fundaș central), Dorian Bertrand (29 ani, mijlocaș stânga), Julio Donisa (28 ani, atacant), Andreias Calcan (28 ani, mijlocaș stânga), Antonio Jakolis (30 ani, extremă), Fabio Vianna (23 ani, fundaș stânga), Mike Cestor(30 ani, fundaș central), Enzo Celestine (24 ani, atacant) și Tony Njike (24 ani, mijlocaș central defensiv)”, au scris argeșenii pe pagina oficială de Facebook a clubului.

Dintre nou-veniți, Donisa a reprezentat inițial Martinica în meciurile internaționale, optând în acest an pentru Madagascar, Bertrand este născut în insula Reunion din Oceanul Indian și joacă tot pentru naționala din Madagascar, iar Cestor a evoluat pentru tineretul RD Congo.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies