FCSB edi ioradanescu Superliga

"Trebuie să avem o altă țintă". Ce obiectiv are Edi Iordănescu după victoria spectaculoasă cu Dinamo 

FCSB s-a impus cu 6-0 în fața celor de la Dinamo, reușind să obțină un succes spectaculos împotriva rivalei istorice.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 14 Septembrie 2021, 10:01
Data actualizarii: Marti 14 Septembrie 2021, 10:05

Echipa antrenată de Edi Iordănescu a mai micșorat diferența față de liderul campionatului, după ce CFR a pierdut la Botoșani. 

Tehnicianul vicecampioanei României a declarat că mai este mult de muncă până vor ajunge la forma dorită.

"Avem de muncă, e o fundaţie pe care încercăm să o reclădim, e spiritul despre care tot vorbesc care trebuie reconstruit şi recâştigat. Nu suntem clubul şi echipa care să accepte să primească gol şi goluri în fiecare meci. Trebuie să avem o altă ţinută.

Ce s-a întâmplat cu Dinamo este un pas important pentru noi. Rămâne doar un pas, doar trei puncte. Sperăm din asta să punem o fundaţie şi să construim în continuare", a declarat Edi Iordănescu, potrivit as.ro

În plus, Iordănescu a explicat că jucătorii trebuie să fie atenți și să gestioneze cum trebuie succesul cu Dinamo, pentru a nu păți la fel ca cei de la CFR Cluj: "După o asemenea victorie, încerc să redresez echipa emoțional. Nu ne permitem să avem prea mult entuziasm, prea multă euforie. Trebuie să ne redresăm pentru că vine un joc foarte greu la Craiova. Luați exemplul CFR-ului, au câștigat cu noi, după care au mers la Botoșani și au pierdut. Trebuie să fim atenți.".

Modifică setările cookies