edi ioradanescu Dinamo FCSB Superliga

"Fără patron lângă noi, nu o scoatem la capăt". Reacția lui Iordănescu după victoria istorică cu Dinamo 

FCSB s-a impus cu 6-0 în fața celor de la Dinamo, într-un meci din etapa a opta din Liga 1. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 13 Septembrie 2021, 12:58
Data actualizarii: Luni 13 Septembrie 2021, 13:17

Edi Iordănescu a obținut primul succes pe banca celor de la FCSB, unul foarte important, împotriva rivalei istorice. 

Într-un mesaj postat pe contul de Facebook, antrenorul de 43 de ani a explicat care sunt plusurile pe care le-a observat după primele trei etape disputate de FCSB cu el în postura de antrenor. 

"Un moment important pentru noi, dar rămâne doar un moment. Sâmbătă la Craiova jocul va începe de la 0-0 și nimic nu ne garantează că vom avea succes acolo. Trebuie să “facem” săptămâna așa cum trebuie. Cu toate astea văd 3 câștiguri esențiale după jocul de aseară:

1. Suporterii!! Le mulțumesc din suflet pentru că au venit alături și pentru modul cum au susținut echipa. Aveau și ei nevoie de o astfel de bucurie și doar printr-o conexiune totală echipă-suporteri, putem crește și putem performa. ÎMPREUNĂ.

2. Moral!! E o victorie de moral, dar avem un drum foarte greu în față și în momentele mai grele trebuie să rămânem uniți. Mai ales la greu. Dar echipa avea nevoie de un astfel de moment și îmi doresc să transformăm acest moment într-o fundație stabilă.

3. Patronul!! Îi mulțumesc public pentru suport, pentru încredere, pentru că se ține de tot ce mi-a promis, pentru că e lângă echipă, pentru că ne ajută și pentru că ne și INSPIRĂ !! Fără patron lângă noi, nu o să o scoatem la capăt. Știe tot ce se întâmplă la echipă, oră de oră, minut de minut și ăsta este un lucru firesc. Dar atitudinea dânsului este exemplară și echipa simte asta", a scris Edi Iordănescu pe contul de Facebook.

Modifică setările cookies