Dinamo Dario Bonetti Liga 1 Superliga

Dario Bonetti a plecat din România! Meciul cu FCSB ar putea fi ultimul pe banca lui Dinamo

Dario Bonetti, antrenorul lui Dinamo, a luat decizia de a pleca din România după înfrângerea umilitoare suferită în fața rivalei FCSB, scor 6-0.

Kadi Bulgakov
Data publicarii: Luni 13 Septembrie 2021, 18:15
Data actualizarii: Vineri 17 Septembrie 2021, 12:19

Antrenorul italian nu a putut digera înfrângerea, astfel că a luat decizia de a pleca în țara natală. În aceste condinții, sunt șanse mari ca meciul cu FCSB să fie ultimul al antrenorului italian pe banca lui Dinamo.

Conducerea „câinilor” urmează să se întâlnească luni seară pentru a lua o decizie în privința antrenorului și pentru a creiona o listă cu posibilii înlocuitori.

Iuliu Mureșan, directorul executiv al lui Dinamo, a vorbit despre plecarea în Italia a lui Bonetti, susținând că acesta a anunțat că va reveni la până la antrenamentul de marți (14.09), însă, recunoaște că la nivelul conducerii se va discuta despre posibila înlocuire a antrenorului.

„Bonetti a plecat până în Italia. Se știa acest lucru de două săptămani, mâine după-amiază are antrenament. El a zis că revine să muncească. Acum, cred că se întoarce. O să avem niște discuții în interior, vom vedea dacă se impune o decizie radicală. Urmează să analizăm”, a spus Iuliu Mureșan, potrivit gsp.ro.

Reacția sinceră a lui Dario Bonetti după FCSB - Dinamo 6-0

Dario Bonetti, antrenorul echipei Dinamo, a încasat cu demnitate înfrângerea suferită pe Arena Națională.

“Este cel mai dificil moment. Îmi pare foarte rău pentru fani. Trebuie să vedem şi lucrurile pozitive şi pe cele negative. Până în minutul 42 era 1-0. După cartonaşul roşu, în cinci minute au dat trei goluri. Foarte dificil, dar ăsta este fotbalul.

Trebuie să acceptăm şi să mergem mai departe. Nu am văzut foarte bine ce s-a întâmplat la eliminare, dar asta e viaţa în fotbal. Câteodată ai surprize neplăcute. Trebuie să uităm repede acest meci.

Este o experienţă nouă şi pentru mine, nu am pierdut niciodată astfel. A fost cea mai neagră seară. Este greu de înţeles ce s-a întâmplat”, a declarat Dario Bonetti, la finalul partidei de pe Arena Națională. (Mai multe detalii AICI!)

Modifică setările cookies