Liga 1

După Becali, a venit rândul altui finanțator să își critice antrenorul: „Îmi spune că nu sunt pregătiți jucătorii! E vina lui!”

Începutul dezastruos al Academicii Clinceni în Liga 1 l-a făcut pe fostul finanțator să îi reproșeze lui Ilie Poenaru modul în care a pregătit echipa pentru noul sezon. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 17 August 2021, 09:02
Data actualizarii: Marti 17 August 2021, 18:20

La începutul săptămânii, Iulian Stoica a anunțat că va înceta să o finanțeze pe Academica Clinceni din cauza promisiunilor deșarte ale Consiliului Județean. 

Față de sezonul trecut, când se calificau în playoff în premieră, forma echipei este opusă. În primele cinci etape din Liga 1, Clinceniul a înregistrat înfrângeri pe linie și s-a instalat pe ultimul loc în clasament, cu 0 puncte. Iar Iulian Stoica a găsit vinovatul pentru această perioadă neagră a ilfovenilor. 

  • După Becali, a venit rândul altui finanțator să iși critice antrenorul: „Îmi spune că nu sunt pregătiți jucătorii! E vina lui!”

Fostul finanțator al Academicii Clinceni îi reproșează lui Ilie Poenaru modul în care a pregătit jucătorii pentru acest sezon, mai ales că i-a îndeplinit toate cerințele din cantonamentul de vară.  

Stoica: „După două luni îmi spune că jucătorii nu sunt pregătiți! E numai vina lui!”
 

„Echipa a avut absolut tot ce a avut și în sezonul trecut, poate și mai mult. A vrut două antrenamente pe zi, a vrut să aibă terenul tăvălugit între antrenamente. Am făcut tot ce a dorit domnul Poenaru. Dar staff-ul lui cred că a greșit undeva și noi i-am atras atenția că nu e în regulă, cel puțin din ce vedeam pe la antrenamente.

Nu ne gândeam că până la momentul acesta nu vom fi sus în clasament. După două luni îmi spune că jucătorii nu sunt pregătiți, nu e normal așa ceva. În primul rând este vina antrenorului principal și a antrenorului secund, apoi a staff-ului, că tot ține staff-ul în brațe. Sunt multe… Până acum n-am avut nicio discuție, am așteptat să treacă aceste etape, dar e prea mult pentru noi”, a declarat Iulian Stoica pentru Prosport.

Ilie Poenaru este cel mai longeviv antrenor din Liga 1. Tehnicianul de 44 de ani este la cârma Academicii Clinceni din ianuarie 2018, când a preluat echipa în Liga 2. Un an mai târziu, Poenaru promova cu clubul ilfovean în primul eșalon al fotbalului, urmând ca în 2020 să îl califice în playoff-ul Ligii 1. 

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies