Liga 1

Becali nu e singurul care vrea să renunțe la fotbal! Încă un acționar anunță că se retrage: „Va fi foarte greu fără banii de la noi!”

Oamenii cu bani din fotbalul românesc bat în retragere.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 16 August 2021, 18:18
Data actualizarii: Luni 16 August 2021, 18:29

Iulian Stoica, unul dintre oamenii cu bani de la Academica Clinceni, a anunțat că își va retrage sprijinul financiar pentru clubul din Ilfov.

Academica nu se află în cea mai bună situație nici din punct de vedere fotbalistic. Trupa pregătită de Ilie Poenaru ocupă ultima poziție în clasament, cu zero puncte, după cinci etape.

„Forma noastră de organizare este ONG. Într-adevăr sunt anumite probleme financiare, că doi parteneri ai clubului își retrag sprijinul financiar. Este vorba despre mine și despre o altă persoană fizică. Sunt mai multe probleme cu Consiliul Județean, am făcut proiecte, ni s-au promis bani, ni s-au promis multe lucruri, dar nu s-a întâmplat nimic.

Am făcut niște plăți în avans pentru anumite servicii precum hotel, salvare, chiar și arbitrajul de la Federație. Nu știu ce mă mai poate întoarce, mai ales că celălalt partener nici nu vrea să mai audă. Va fi foarte greu fără banii de la noi, l-am anunțat din timp și pe domnul primar. Dumnealui tot spune că ne va sprijini și Consiliul Județean, dar nu mai cred nimic. E a doua oară când pierd bani în fotbal și nu mai vreau, am mai pierdut în 1993-1994. Dezamăgirea e foarte mare, mai ales că eu sunt și localnic!”, a susținut Iulian Stoica, potrivit ProSport.

Gigi Becali a anunțat și el că se retrage dacă nu câștigă campionatul sezonul acesta

FCSB a pierdut duelul cu Rapid, scor 0-1, din etapa a cincea a Ligii 1, iar acest lucru l-a determinat pe Gigi Becali să ia o decizie radicală: se va retrage din fotbal dacă nu câștigă campionatul în acest sezon.

„E o afacere pe care nu vrea să o mai țin. Eu dacă nu iau campionatul, mă las de fotbal anul ăsta. Ce mare lucru? 

Nu am la cine să vând echipa, nu are nici cine să o cumpere. O să vând jucătorii unul câte unul și o să scot banii”, a spus Gigi Becali, la PRO X, în cadrul emisiunii Ora exactă în sport.

Mihai Rotarul s-a săturat de fotbal

Acționarul majoritar al Universității Craiova a anunțat, în urmă cu două săptămâni că se gândește să ser retragă din fotbal într-un an, doi.

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies