Liga 1

EXCLUSIV Dragoș Nedelcu, la Farul? Reacția clubului condus de Gică Hagi

Dragoș Nedelcu (24 de ani) intenționează să revină în Liga 1, după jumătate de sezon petrecut sub formă de împrumut în Germania, la Fortuna Dusseldorf.

Alexandru Stănilă
Data publicarii: Luni 17 Ianuarie 2022, 17:24
Data actualizarii: Luni 17 Ianuarie 2022, 17:30

FCSB l-a împrumutat pe Nedelcu la Fortuna Dusseldorf în vara anului trecut, pentru un sezon, iar germanii au și opțiunea de a-l transfera definitiv pe mijlocașul român pentru două milioane de euro. Această variantă este exclusă în momentul de față, având în vedere anunțul lui Gigi Becali, conform căruia și-a dat acceptul ca Nedelcu să își încheie prematur împrumutul de la Dusseldorf și să revină în Liga 1, la o altă echipă.

Dragoș Nedelcu, șanse mici să meargă la Farul

În presă a fost vehiculată varianta Farul Constanța ca posibilă destinație pentru Dragoș Nedelcu, însă Cristian Bivolaru, directorul general al dobrogenilor, susține că sunt șanse mici ca mutarea să se realizeze, având în vedere salariul mare al jucătorului.

"Eu nu am auzit despre varianta asta, dar Dragoș Nedelcu este un jucător care este oricând binevenit la noi. Așa cum a spus și Gică când a fost vorba de Alibec, problema este reprezentată de salariul foarte mare al jucătorului. Credeți că Gigi Becali ar accepta să îl împrumute pe Nedelcu la Farul și să-i plătească salariul?", a spus Cristian Bivolaru, pentru www.sport.ro.

Dragoș Nedelcu este un produs al Academiei Hagi, fiind și campion al României cu FC Viitorul în 2017. Tot în acel an, constănțenii l-au vândut pe mijlocașul român la FCSB, pentru aproximativ două milioane de euro, însă Nedelcu nu s-a ridicat la înălțimea așteptărilor și a fost cedat temporar la Fortuna Dusseldorf, în vara anului trecut.

Reprofilat pe postul de fundaș central atât la FCSB, cât și la Dusseldorf, Nedelcu a jucat în doar 11 meciuri la formația din liga a doua germană, iar jurnaliștii nemți au susținut în mai multe rânduri că internaționalul român nu are calitățile necesare pentru poziția de stoper.

  • 10 meciuri (565 minute), o pasă de gol și trei cartonașe galbene a strâns Dragoș Nedelcu la Fortuna Dusseldorf
  • 400.000 de euro este cota de piață a lui Dragoș Nedelcu, conform Transfermarkt
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies