Liga 1

Dragoș Nedelcu se întoarce în Liga 1, dar nu la FCSB! Anunțul lui Gigi Becali

Dragoș Nedelcu (24 de ani) se întoarce în Liga 1 după doar șase luni petrecute în Germania.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 17 Ianuarie 2022, 15:27
Data actualizarii: Luni 17 Ianuarie 2022, 15:29

În iulie 2021, Nedelcu era împrumutat de FCSB la Fortuna Dusseldorf, în 2. Bundesliga, însă prestațiile internaționalului român au fost adesea criticate de fanii și presa din Germania. Deși are opțiunea de a-l transfera definitiv pe Nedelcu, Dusseldorf nu are de gând să activeze această clauză.

Dragoș Nedelcu se întoarce în Liga 1!

Ba mai mult, Fortuna vrea să renunțe la împrumut încă din această iarnă, iar Dragoș Nedelcu intenționează să joace pentru un alt club din Liga 1, conform unui anunț făcut de Gigi Becali. Patronul de la FCSB și-a dat acordul pentru mutare, fără a menționa clubul la care va evolua mijlocașul.

"Nedelcu, da! A cerut voie că vrea să meargă la un club din România și i-am dat voie. Ce să fac eu cu el? Nedelcu nu mai joacă nimic acolo și am înțeles că ar fi dorit de un club din România, dar trebuie să-i dăm aprobarea noi. Și eu i-am spus lui Mihai: 'Da, mă, să îi dați!'.

Când îi dau eu drumul unui jucător, știu de ce îi dau drumul. Mai mult nu vorbesc. Când îl vând eu pe un jucător pe o sumă, știu de ce l-am vândut. Eu știu cel mai bine cât valorează el. Când a plecat el pe o sumă, atunci să știi că aia e", a spus Gigi Becali, potrivit as.ro.

  • 10 meciuri a strâns Dragoș Nedelcu la Fortuna Dusseldorf în 2. Bundesliga, în șapte dintre acestea fiind titular

Fortuna Dusseldorf are un sezon dezamăgitor și este aproape de zona locurilor retrogradabile. Echipa lui Nedelcu ocupă locul 14, cu doar 20 de puncte strânse în 19 etape.

Pe 17 decembrie, după ultimul meci al anului pentru Fortuna, 0-1 contra lui Sandhausen, jurnaliștii de la Rheinische Post au avut un discurs dur la adresa lui Dragoș Nedelcu, considerându-l vinovat pentru încasarea golului: "Puteți să spuneți ce vreți, dar Dragoș Nedelcu nu este fundaș central, iar asta s-a văzut în multe situații. A avut mereu probleme mari în duelurile fizice, unde a stat foarte slab. La golul lui Sandhausen, s-a lăsat dominat ca un amator", scria sursa citată.

Modifică setările cookies