Dinamovistii au facut rost de 100.000 de euro si au scapat de o problema urgenta! La ce au fost folositi banii si ce spune directorul sportiv

Dinamo DDB Liga 1 Mario Nicolae Saftica Superliga Dinamovistii au facut rost de 100.000 de euro! La ce au fost folositi banii si ce spune directorul sportiv
Alecu Mihai
Data publicarii: Joi 24 Iunie 2021, 17:09
Data actualizarii: Joi 24 Iunie 2021, 17:11

"Cainii" au in continuare probleme financiare.

Directorul sportiv al lui Dinamo, Mario Nicolae, a vorbit despre ultima reusita a "cainilor", care au modernizat bucuratia de Saftica, plus vestiarul, care aveau probleme de mai mult timp si necesitau o interventie de urgenta pentru a le asigura fotbalistiilor conditii optime de cantonament. "

Sunt oameni care ajuta, asa cum pot. Bucataria de la Saftica era veche de 20 de ani. S-a schimbat tot, de la gresie, faianta, echipamente de bucatarie. Totul va fi nou, de ultima generatie. Apoi, am schimbat si la sala de sport. In vestiar, practic, ploua.

Ca sa faci acoperisul, trebuie sa mergi la club, sa ceri 3.000, 5.000 de euro, de unde?! Asa, chiar daca nu iei banii cash din sponsorizare, practic, te folosesti de niste sume in folosul lui Dinamo, faci ceva durabil. Nu e ca si cum ai lua bere si vin de 50.000 de euro", a spus Mario Nicolae pentru gsp.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!