Fotbal extern

Raul Albentosa și-a găsit, în sfârșit, echipă! Fostul dinamovist nu a jucat nicăieri după plecarea din ”Ștefan cel Mare”

Spaniolul a semnat ieri un contract cu un club la care manager sportiv este un român, trecut și el pe la Dinamo.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 13 Ianuarie 2022, 08:14
Data actualizarii: Joi 13 Ianuarie 2022, 08:16

Fundașul central spaniol Raul Albentosa (33 de ani), care a impresionat în scurtul timp petrecut la Dinamo, era liber de contract din vară, după despărțirea de ”câinii roșii”.

Ieri, a semnat un contract cu Vejle BK, ultima clasată din Danemarca și fosta echipă a lui Constantin Gâlcă, acolo unde manager sportiv este Marius Adrian ”Mario” Nicolae, trecut și el pe la Dinamo.

Albentosa, adus de Mario Nicolae la Vejle

”Vrem să supraviețuim în prima ligă, dar trebuie să luăm și jucători care, în cazul în care retrogradăm, să ne ajute să revenim în top. 

Calitățile pe care Raul Albentosa le deține, atât ca jucător, cât și ca lider, sunt esențiale pentru misiunea lui Vejle din această primăvară”, a declarat Mario Nicolae pentru site-ul oficial al grupării daneze.

Are aproape 100 de meciuri jucate în La Liga

”Am acceptat oferta lui Vejle pentru că am convingerea că putem rămâne în prima ligă și voi da totul pentru asta, mai ales că am văzut și ultimele meciuri ale echipei”, a spus și Albentosa.

Înainte de a ajunge la Dinamo, fundașul spaniol a evoluat la Cadiz, Eibar, Derby County, Malaga, Deportivo La Coruna, Gimnastic Tarragona și ȚSKA Sofia. În La Liga, Albentosa a strâns aproape 100 de meciuri.

Modifică setările cookies