Decizia luata de Poli Iasi dupa ce Rus l-a accidentat pe Mihaila! Comunicatul oficial al moldovenilor

Decizia luata de Poli Iasi dupa ce Rus l-a accidentat pe Mihaila! Comunicatul oficial al moldovenilor

Liga 1 a fost la un pas sa contorizeze o noua drama. Valentin Mihaila, jucatorul celor de la Craiova, a fost accidentat extrem de serios de Laurentiu Rus.

Tanarul Mihaila a fost transportat la spital, iar acum este in afara oricarui pericol. Horia Sabo, directorul general al celor de la Poli Iasi, a emis un comunicat de presa in care se precizeaza ca toate cheltuielile legate de spitalizarea lui Mihaila vor fi suportate de clubul din Moldova.

"Clubul de fotbal CSM Politehnica Iasi isi exprima regretul fată de incidentul petrecut in minutul 10 al intalnirii Politehnica Iasi - CS Universitatea Craiova, care a dus la accidentarea jucatorului Valentin Mihai Mihaila.

Dincolo de rivalitatea din teren, fotbalul este totusi un sport si consideram ca asemenea actiuni nu-si au locul intr-o disputa sportiva. De acest lucru este constient si jucatorul echipei noastre, Laurentiu Rus, autorul atacului care a dus la accidentarea adversarului sau, care a petrecut noaptea trecuta la spitalul in care se faceau investigatiile medicale asupra jucatorului craiovean.

De asemenea doctorul formatiei noastre, Andrei Tohaneanu, a fost prezent la Spitalul de Urgente pentru a fi aproape de jucatorul accidentat. Pe aceasta cale conducerea clubului nostru isi manifesta disponibilitatea de sustinere financiara in vederea activitatii de recuperare post traumatica a jucatorului Mihaila", se arata in comunicatul celor de la Iasi.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Subiecte Evaluare Națională 2021. Elevii susțin prima probă scrisă, la Limba Română
BRAT
Modifică setările cookies