valentin mihaila accidentare valentin mihaila Stranieri

"Mai complicată e accidentarea lui Valentin Mihăilă". Verdict clar al jurnaliștilor italieni despre recuperarea românului

Valentin Mihăilă a avut un debut de sezon foarte bun și fusese convocat la națională, înaintea accidentării din campionat. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 29 Septembrie 2022, 11:11
Data actualizarii: Joi 29 Septembrie 2022, 11:16

Mijlocașul de 22 de ani a ieșit de pe teren accidentat la meciul Parma - Ternana 2-3, suferint o leziune gravă la coapsa piciorului stâng. În urma acestei probleme medicale, internaționalul român va lipsi câteva luni.

Jurnaliștii de la Parmalive au oferit informații noi despre starea de sănătate a jucătorilor de la Parma, incluzându-l și pe Valentin Mihăilă. 

"Mai complicată este însă recuperarea lui Mihăilă, care are nevoie de mai mult timp pentru o refacere completă. Revenirea jucătorilor accidentați ar fi o gură de aer proaspăt pentru domnul Pecchia, care până acum a putut să se bucure doar parțial de ceea ce reprezintă adevăratul potențial al echipei Parma", au scris italienii. 

  • 2 goluri și 3 assisturi are Valentin Mihăilă în acest debut de sezon

Valentin Mihăilă, lăudat pentru prestațiile de la începutul sezonului

Într-un articol de pe ParmaLive, jurnalistul Rocco Azzali a elogiat prestațiile câtorva jucători de la Parma, printre care și ale lui Valentin Mihăilă și Dennis Man. 

"Valentin Mihăilă și Roberto Inglese au fost la înălțime în acest debut de sezon, fiind decisivi cu golurile și assisturile pe care le-au reușit. Amândoi sunt golgheterii Parmei, iar românul este pe primul loc în Serie B la pase decisive. Pecchia știe că se poate baza pe ei. 

Când Man, Vazquez și Bernabe sunt la potențialul lor, armonia de pe teren devine și mai evidentă, iar jocul echipei este mai luminat, cu mai multă imaginație și impredictibilitate pentru adversari", a scris jurnalistul. 

Modifică setările cookies