FCSB Gigi Becali Mihai Nitescu Superliga

UPDATE | Ultimul transfer negociat de FCSB, in impas! Agentul jucatorului: "Avem oferte si din Serie A! Atalanta ne-a chemat in Italia"

FCSB continua campania de achizitii.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 25 Ianuarie 2019, 18:34
Data actualizarii: Vineri 25 Ianuarie 2019, 22:07

UPDATE | Transferul pustiului Mihai Nitescu la FCSB nu mai este asa de sigur. Internationalul roman U17 are oferte si din Italia. Atalanta, Chievo si SPAL il doresc, spune impresarul sau.

"In momentul de fata exista un interes crescut din mai multe campionate. Atalanta, echipa cu cea mai puternica academie din Italia, si-a manifestat interesul, urmand ca saptamana viitoare sa primim o invitatie din partea acestora, pentru ca jucatorul sa fie testat medical. Chievo si SPAL sunt alte echipe care m-au contactat pentru a discuta. Importnat este ca el sa-si faca treaba in continuare la club, apoi vom vedea ce decizie se va lua. Intr-adevar exista o oferta oficiala inaintata si de FCSB. Vom analiza si vom lua cea mai buna decizie pentru jucator", a spus Marian Perju, impresarul lui Nitescu, citat de Telekom.


De aceasta data, Becali cumpara si pentru echipa a doua a clubului. Daca la echipa mare i-a adus pe Stoian, Matei si Hora, patronul FCSB incepe sa acorde atentie sporita si echipei secunde.

Astfel, tanarul mijlocas Mihai Nitescu va semna in aceste zile cu FCSB. Nitescu a sustinut probe de joc, insa nu i-a convins pe englezi. S-a intors in Romania si a intrat deja in programul de pregatire cu echipa a doua a FCSB.

”Mici detalii legate de conditiile pentru jucator, noi ne-am inteles cu FCSB”,
a declarat pentru ziaruldeprahova.ro Iulian Cojocaru, antrenorul celor de la Petrosport, echipa la care evolua Nitescu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!