"De ce nu-l iei, Cosmine, pe Ianis? SE SUPARA CINEVA?!" La cine s-a referit, de fapt, Hagi si ce conflict mocnit a aparut intre el si un fost apropiat

Autor: Sport.ro
Joi 17 Mai 2018, 09:54

	"De ce nu-l iei, Cosmine, pe Ianis? SE SUPARA CINEVA?!" La cine s-a referit, de fapt, Hagi si ce conflict mocnit a aparut intre el si un fost apropiat

Gica Hagi s-a aratat in urma cu cateva zile extrem de nemultumit de selectia facuta de Contra la nationala si i-a reprosat acestuia, printre altele, ca nu are ochi si pentru fiul sau Ianis.

"De ce nu-l iei, Cosmine, si pe Ianis? Se supara cineva?", a spus Gica Hagi intr-o conferinta de presa, vinerea trecuta, care a durat pana dupa miezul noptii.

Cotidianul Gazeta Sporturilor scrie astazi ca tinta lui Gica Hagi a fost, de fapt, Giovanni Becali, cu care a intrat intr-un conflict. Potrivit sursei citate, Hagi crede ca fostul impresar influenteaza selectiile la lot si i-ar bloca pe Ianis si pe ceilalti jucatori de la Viitorul, pentru ca acestia sunt reprezentanti de italianul Pietro Chiodi, care s-a desprins din firma fratilor Becali dupa ce acestia au intrat la inchisoare.

"Cine comanda lucrurile? Toate indiciile mele duc spre acest lucru, ca se fac convocarile prin spate! Sunt prea multi de la Viitorul? Poate se supara cineva, Cosmine, care ti-e drag tie", spunea Hagi in urma cu 6 zile.

De asemenea, cotidianul Gazeta Sporturilor scire ca Giovanni Becali continua sa aiba o relatie de apropiere si cu Pantaleo Corvino, presedintele Fiorentinei, si ar fi putut avea o influenta in tratamentul primit de Ianis la Firenze.

Relatia dintre Gica Hagi si impresarul Becali s-a racit treptat, punctul culminant fiind momentul in care Hagi si-a directionat jucatorii catre Pietro Chiodi.

Gazeta Sporturilor mai scrie ca Hagi a considerat dupa condamnarea lui Gica Popescu la inchisoare ca bunul sau prieten si cumnat a fost atras intr-o serie de afaceri dubioase, care au si rezultat in incarcerarea acestuia, desi fratii Becali erau constienti de riscuri si de metoda de lucru.

De altfel, in discursul sau din urma cu cateva zile, Hagi l-a indicat exact pe unul dintre fotbalistii impresariati de Giovanni Becali. Hagi a spus ca Tiru merita la nationala mai mult decat Nedelcearu, "care nu a facut decat sa se imbete cand a fost convocat".

Sediul agenției de presă Associated Press şi al postului Al Jazeera din Gaza, distruse de o rachetă
BRAT
Modifică setările cookies