"Sper sa fie nebunie pe stadion duminica pentru Torres!" Mesajul lui Diego Simeone dupa ce a stabilit un RECORD FABULOS! Ce a spus despre plecarea lui Griezmann
Joi 17 Mai 2018, 00:29

"Sper sa fie nebunie pe stadion duminica pentru Torres!" Mesajul lui Diego Simeone dupa ce a stabilit un RECORD FABULOS! Ce a spus despre plecarea lui Griezmann

Atletico Madrid a castigat cu 3-0 finala Europa League in fata celor de la Olympique Marseille.

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 16 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Diego Simeone a sarbatorit mai intai in tribune al 6-lea trofeu major cu Atletico Madrid si apoi pe teren cu jucatorii

"Cel mai bun mod de a castiga este sa insisti incontinuu! Antoine Griezmann a confirmat ce fel de jucator este, sper sa ramana la noi. O va face? Asta trebuie sa-l intrebati pe el! Acesti baieti scriu istoria lui Atletico Madrid! Sper ca duminica pe stadion sa fie o nebunie pentru ca fanii sa-si ia ramas bun de la Fernando Torres" a spus Diego Simeone dupa succes!

Suspendat pentru finala, Simeone a coborat imediat dupa fluierul final pe gazon pentru a sarbatori victoria! A fost meciul cu numarul 377 al lui Simeone pe banca lui Atletico, 233 dintre acestea fiind castigate. Mai mult, victoria in fata lui Marseille a fost partida cu 200 in care Atletico nu primeste gol cu Simeone pe banca!

 Dragnea, mesaj despre Legile justiției și OUG privind amnistie după victoria din PSD. ”Toți cei care au făcut rău vor plăti”