Cine ii ia locul lui Sumudica la Kayseri! Un alt roman a lucrat cu el: "A fost transferul secolului in Turcia, acum e antrenor cu firma"

Joi 17 Mai 2018, 09:41

	Cine ii ia locul lui Sumudica la Kayseri! Un alt roman a lucrat cu el: "A fost transferul secolului in Turcia, acum e antrenor cu firma"

Baskanul lui Kayseri nu mai vrea un antrenor strain. Cel putin pentru moment. Astfel, el a optat pentru un tehnician turc.

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Marius Sumudica va fi inlocuit pe banca lui Kayserispor de turcul Ertugrul Saglam. In varsta de 48 de ani, Saglam a mai antrenat la Kayserispor intre 2005 si 2007. El i-a fost jucator si chiar antrenor secund lui Gigi Multescu in perioada in care romanul o pregatea pe Samsunspor.

"Ertugrul Saglam a fost si secundul meu la Samsunspor, pe urma s-a lasat si a fost plin si la Bursaspor. A fost jucatorul meu in 1993, la Samsunspor. Era mijlocas defensiv si l-am bagat varf de atac. A devenit golgheterul campionatului si a ajuns la nationala, iar pe urma s-a transferat la Besiktas pe sapte milioane de dolari. A fost transferul secolului la ei, fiind un jucator intern.

Pe urma a fost secundul meu in 2003, iar apoi a inceput sa fie principal, pe la Bursa, pe la Besiktas. E un antrenor foarte bun, care a demonstrat. A fost unul dintre jucatorii mei preferati. L-am schimbat cum am facut cu Baluta, din extrema dreapta in playmaker. Chiar si baskanul mi-a zis ca nu pot sa fac asta, ca el e defensiv. I-am zis ca e inalt si da bine cu capul, ca n-are cum sa ramana defensiv. Dupa mi-a zis: "Ce ochi ai, nu se poate!".

Primul meci la nationala a jucat cu Norvegia. A fost 2-0, el a dat golurile si tin minte ca eram in fata televizorului alaturi de baskan. A inceput sa planga de fericire cand l-a vazut marcand. Acum, Saglam e un antrenor foarte bun, e antrenor cu firma", a spus Multescu pentru ProSport.

Ertugrul Saglam a cucerit campionatul in Turcia cu Bursaspor, in urma cu 8 ani.

Transportatorii protestează și amenință că vor opri activitatea. Restricții de trafic
BRAT