A prins transferul carierei, dar tinteste si mai spus! Ce planuri are Qaka: "Vreau in UCL si sa devin jucator de baza la nationala"

Autor: Sport.ro
Joi 17 Mai 2018, 09:23

Kamer Qaka este stelist cu acte in regula. El a semnat cu FCSB si va avea o clauza de reziliere in valoare de 20 de milioane de euro.

La finalul unei zile lungi, in care a fost nevoit sa dea de doua ori probele medicale, albanezul Kamer Qaka a devenit jucatorul FCSB-ului. El a vorbit despre transferul carierei pana in acest moment.

"A fost o zi lunga, dar pana la urma am semnat cu Steaua si sunt fericit. Sunt un pic obosit dupa ziua asta, dar a meritat. Am semnat cu cea mai buna echipa din Romania si sunt fericit.

Tatal meu a fost alaturi de mine, e foarte mandru. E o mare realizare pentru mine sa semneze cu un club asa de mare. Inseamna foarte mult pentru mine, pentru familie, pentru cariera mea.

Mi-au spus sa joc, sa dau 100% in fiecare meci pentru Steaua.

Sper ca Steaua sa castige titlul, sigur ca vreau si in Chamions League.

Toti jucatorii de la Steaua sunt buni, sunt jucatori de top.

Nu am vorbit foarte mult cu patronul clubului, ne-am inteles, am semnat, si asta a fost.

Nu vreau sa vorbesc despre clauza de reziliere. Vreau doar sa ma relaxez, sa stau cu sotia mea, cu tatal meu si sa ma bucur de momentul asta.

Da, si voi juca cu tot sufletul pentru echipa mea. Acum, selectionerul decide, insa, daca voi deveni un jucator de baza. Ce spune el, asta fac. Sunt foarte fericit pentru ca am semnat, e o mare realizare pentru mine", a spus Kamer Qaka.

Opt focare de COVID-19 active în Prahova. Doar două paturi sunt libere la ATI
BRAT