Astra Dani Coman dopaj Liga 1 Scandal Superliga

"De ce le-au luat dreptul la munca?" Noi dezvaluiri din scandalul de dopaj de la Astra! Ce se intampla cu Ionita, Fatai si Seto 

ANAD nu a dat inca verdictul in cazul scandalului de dopaj de la Astra. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 24 Martie 2021, 08:32
Data actualizarii: Miercuri 24 Martie 2021, 08:33

Alexandru Ionita, Kehinde Fatai si Takayuki Seto, care sunt acuzati ca au apelat la o terapie intravenoasa prin care le-au fost administrate in organism vitamine si minerale intr-o cantitate interzisa de WADA, sunt suspendati.

Presedintele Astrei, Dani Coman, a oferit noi informatii cu privire la dosarul de la ANAD, care se pare ca ar fi fost repus pe rol din cauza ca nu au existat suficiente probe. 

"Trebuia sa se termine acum doua saptamani. S-a amanat pronuntarea inca o saptamana, iar acum o saptamana s-a repus dosarul pe rol. Se rejudeca pentru ca nu au probe suficiente.

Alt motiv care ar fi? Daca aveau probe suficiente, ii suspendau pe jucatori. Daca n-au probe suficiente, de ce le-au luat dreptul la munca?", a spus Coman, la Digi Sport.

Daca cei trei fotbalisti vor fi gasiti vinovati de ANAD, atat ei, cat si clubul risca sanctiuni. 

Doar Alexandru Ionita a recunoscut ca s-a dopat, urmand a primi o pedeapsa mai mica. In schimb, Fatai si Seto ar putea fi suspendati pana la 4 ani, aceasta fiind pedeapsa maxima prevazuta in regulamentul Agentiei Nationale Anti-Doping. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!