Pele Brazilia Edson Arantes do Nascimento Fotbal extern

Noi detalii despre starea lui Pele: a fost operat din cauza unei tumori! Reacția legendarului brazilian

Pele (80 ani) se află internat în spital. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 06 Septembrie 2021, 21:12
Data actualizarii: Luni 06 Septembrie 2021, 22:53

21:07 Pe contul său de Instagram, după ce au apărut detalii legate de faptul că se află internat de mai bine de șase zile, Pele a dezvăluit că a fost operat, după ce doctorii i-au descoperit o tumoare pe colon. 

„Prieteni, vă mulțumesc pentru toate mesajele frumoase. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că mă simt bine și pentru că le-a permis lui Dr. Fabio și Dr. Miguel să aibă grijă de mine. Sâmbăta trecută am suferit o operație pentru a fi îndepărtată o leziune suspicioasă la colonul drept. Tumoarea a fost identificată în timpul analizelor despre care am vorbit săptămâna trecută. 

  • Pele, internat în spital de șase zile! Managerul legendarului fotbalist a anunțat ce se întâmplă cu el

Din fericire, sunt obișnuit să sărbătoresc victoriile importante cu voi. Voi lupta în acest meci cu un zâmbet pe buze, mult optimism și bucurie că trăiesc înconjurat de dragostea familiei și a prietenilor”, a scris Pele. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pelé (@pele)


Anunțul vine din presa din Brazilia, acolo unde The Globo informează că legenda braziliană se află de șase zile sub supravegherea medicilor. Pele se afla la un consult de rutină la spitalul Albert Einstein din Sao Paulo când la analize medicii au observat că ar avea probleme la inimă, care însă nu au fost dezvăluite sau detaliate. 

Managerul Joe Fraga, cel care se ocupă de afacerile legendarului fotbalist, a postat un mesaj în care i-a liniștit pe fanii lui Pele. 

„Face diferite analize complete de sânge, colonoscopie, radiografii. Nu le face pe toate într-o singură zi”, a scris acesta. 

Reacția lui Pele după ce au apărut zvonuri conform cărora ar fi leșinat

În urmă cu câteva zile au apărut informații conform cărora Pele ar fi leșinat, însă brazilianul a negat cu vehemență acest zvon, prin intermediul unui mesaj pe Instagram.

„Prieteni, nu am leșinat, iar starea mea de sănătate este foarte bună. Am mers să îmi fac analizele de rutină, pe care nu am reușit să le fac înainte din cauza pandemiei. Să le spuneți că nu joc duminica viitoare”, a scris Pele pe Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pelé (@pele)

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies