"De acum va fi altceva!" Becali NU glumea! Prima schimbare pe care o face dupa venirea lui Teja

Gigi Becali nu glumea cand spunea ca vrea sa isi schimbe strategia.

Mihai Teja este noul antrenor de la FCSB - la prezentarea oficial, Gigi Becali i-a promis ca nu se va mai implica la echipa in urmatoarele 6 luni. Iar Becali incearca sa se tina de cuvant - nu a vrut sa dezvaluie urmatoarele transferuri ale FCSB-ului!

"Deci, ce a fost pana acum, a fost pana acum. De acum altceva o sa vedeti. Nu mai vorbesc lucruri ipotetice. O sa vedeti cand e contractul semnat. Nu mai spun ca vreau sa fac, ca nu vreau sa fac"
a spus Gigi Becali pentru Pro TV cand a fost intrebat despre venirea lui Iulian Cristea de la Gaz Metan.

Totusi, Becali continua sa spuna ca tinerii jucatori ai FCSB-ului vor pleca doar cand va primi oferte uriase: "A, ca voi face propaganda si publicitate jucatorilor de milioane de euro.... Voi face asta.

Cand o sa vorbim de Man o sa vorbim de zeci de milioane. Cand o sa vorbim de Coman, o sa vorbim de sute de milioane. Cand o sa vorbim de Morutan, o sa vorbim de zeci de milioane. Dar in rest, nu mai vorbim de altceva" a mai spus Becali.

Alashkert - FCSB, in turul 2 al UEFA Europa League, se vede joia viitoare, de la 20:00, IN DIRECT la ProTV

Legenda dinamovista, Ioan Andone, vine la Ora Exacta in Sport dupa cutremurul cu Craiova! Luni de la 10.45 la Pro XVIDEO PROTVPLUS.RO

Sănătatea românilor depinde de un sistem care e la un pas de colaps. Dezastrul de la CNAS
BRAT