BOMBA! Aceasta poate fi noua "casa" a FCSB-ului! Primarul unui oras din Romania confirma: "Am inteles ca s-au interesat sa vina aici"

Nu doar Pandurii si Energeticianul, formatii din liga secunda, asteapta finalizarea lucrarilor la arena din Targu Jiu, ci si FCSB-ul!

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 07 Ianuarie 2019, 10:09
Data actualizarii: Luni 07 Ianuarie 2019, 10:15

Noua arena din orasul Targu Jiu va fi finalizata in vara acestui an, spun autoritatile locale, dupa 2 ani de intarzieri si amanari. Acolo vor putea juca Pandurii, echipa orasului, Energeticianul, dar si FCSB! Primarul din Targu Jiu a dezvaluit ca "i s-a spus ca FCSB s-a interesat de aceasta varianta".

Marcel Romanesc, primarul orasului Targu Jiu, afirma ca FCSB ar putea evolua in judetul Gorj. Pentru moment, varianta disputarii meciurilor din Europa este luata in calcul!

"Pe mine nu m-a contactat nimeni personal, dar mi s-a spus ca FCSB s-a interesat de varianta jucarii unor meciuri din cupele europene la Targu Jiu. Important este sa fie lucrarile finalizate si vedem dupa aceea. Nu vreau sa avansez niste lucruri care poate ca nu se vor indeplini", a spus Marcel Romanescu, citat de sgorj.ro

"Cred ca din 2019 incolo Pandurii va reveni pe stadionul Muncipal. Din ce stiu eu, este un contract de comodat. Vom analiza, avem timp suficient, pentru ca, cel putin pana in mai-iunie, nu se va putea intra pe stadion", a mai spus Romanescu.

Modifică setările cookies