Dinamo cortacero DDB Pablo Cortacero program ddb Superliga

DDB obtine o noua victorie in fata lui Cortacero! Spaniolul nu a avut bani sa achite o suma ridicola pentru o taxa de timbru

Suporterii dinamovisti continua lupta cu spaniolul pentru a-si recastiga clubul.

Alecu Mihai
Data publicarii: Miercuri 12 Mai 2021, 13:59
Data actualizarii: Miercuri 12 Mai 2021, 14:08

Fanii-actionari nu renunta la visul de a vedea Dinamo din nou acolo sus, insa de data aceasta fiind un club sanatos si cu baze si principii solide. Dupa ce in luna martie Cortacero a pierdut un prim proces cu fanii, acum se vede din nou invins de acestia, dupa ce avocatul care il reprezinta nu a achitat o taxa de timbru care poate costa intre 100 si 300 de lei.

Fanii din DDB il banuiesc pe spaniol ca vrea sa puna mana pe transa din drepturile TV care urmeaza sa intre in conturile clubului in curand, iar acestia incearca sa-l indeparteze de club dupa ce toate promisiunile facute au adus numai rau si intentiile nu par a se fi schimbat.

Pentru Dinamo urmeaza o vara cu multe necunoscute, echipa fiind aproape scapata de emotiile retrogradarii, insa fara un viitor cert in Liga 1 din cauza problemelor juridice si financiare. Nu se stie ce jucatori vor ramane, ce conducatori vor fi adusi sau de ce bani sau surse de finantare ar putea dispune clubul in afara de donatiile facut de suporteri prin programul DDB.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!