"Echipa nu si-a revenit din senin, ci pentru ca DDB a facut ce trebuia!" Ce prima au incasat dinamovistii pentru victoria de la Iasi 

"Echipa nu si-a revenit din senin, ci pentru ca DDB a facut ce trebuia!" Ce prima au incasat dinamovistii pentru victoria de la Iasi 

Dinamo a ajuns la 3 victorii consecutive in playout-ul Ligii 1.

In urma succesului de la Iasi, echipa din Stefan cel Mare a scapat de locurile retrogradabile, dar asta nu a fost singura motivatie a jucatorilor lui Dusan Uhrin. 

Suporterii dinamovisti le-au promis fotbalistilor o prima in cazul unei victorii, asa cum s-a intamplat si in meciul cu Viitorul. Cei din DDB le-au oferit 15.000 de euro jucatorilor pentru rezultatul obtinut in etapa a 6-a a playout-ului. 

"Dinamo are nevoie acuta de bani! Vorbele nu ajuta la deplasari, nu platesc cheltuieli, nu achita rate si nici prime. Echipa nu si-a revenit din senin, ci pentru ca DDB a facut ceea ce trebuia sa faca", au scris suporterii pe Facebook.

Dinamo este acum pe locul 5 in clasamentul playout-ului, cu 24 de puncte, riscand sa coboare o pozitie in cazul unei victorii a celor de la FC Voluntari in meciul cu FC Arges. 

Pana la finalul acestui sezon, dinamovistii mai au de jucat cu FC Hermannstadt, FC Arges si Chindia Targoviste. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Subiecte Evaluare Națională 2021. Elevii au susținut prima probă scrisă, la Limba Română
BRAT
Modifică setările cookies