Dinamo Dario Bonetti Iuliu Muresan Superliga

Nu se mai termină problemele la Dinamo! Cum s-au complicat lucrurile după anunțul lui Bonetti

Dario Bonetti a reacționat prin intermediul avocatului său, după ce Iuliu Mureșan, directorul executiv al lui Dinamo, a susținut că lipsește nemotivat de la muncă.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 19 Septembrie 2021, 10:41
Data actualizarii: Duminica 19 Septembrie 2021, 10:51

Antrenorul italian a anunțat că nu s-a mai prezentat la club după ce a fost anunțat că urmează să fie demis, deoarece a fost depistat pozitiv la coronavirus.

Fostul arbitru Ion Crăciunescu este de părere că situația este una extrem de complicată și atrage atenția asupra faptului că acum toți jucătorii lui Dinamo, care au intrat în contact cu Bonetti, ar trebui testați.

„Asta-i o problemă cât Casa Poporului, acum toți sunt obligați să facă toți teste. Doamne ferește să nu ajungă la niște jucători. Dinamo are meci duminică. E complicat, el s-a mai întâlnit și cu alții de la alte echipe”, a declarat Ion Crăciunescu, la Digi Sport.

Bonetti, testat pozitiv

Dario Bonetti a părăsit România și a intrat în carantină, după ce a fost depistat pozitiv la coronavirus.

„Domnul Bonetti a făcut un test PCR (Covid) pe 17 septembrie, cu rezultat pozitiv, care a fost comunicat mai departe pentru a se efectua verificări la jucători și personalul aferent. El e în carantină”, se arată în comunicatul transmis de avocatul lui Bonetti.

Modifică setările cookies