VIDEO Bogdan Bălănescu, mesaj puternic după demiterea lui Dario Bonetti: „Nu știu dacă s-a luat cea mai bună măsură”

Antrenorul italian a fost demis de Iuliu Mureșan după doar opt etape. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 16 Septembrie 2021, 19:29
Data actualizarii: Joi 16 Septembrie 2021, 20:01

Bogdan Bălănescu a părăsit-o pe Dinamo anul trecut după 22 de ani în care a activat la clubul din Ștefan cel Mare. Acesta nu a stat departe de fotbal, iar în prezent ocupă fucția de director general la FC Voluntari. 

După mai bine de două decenii în care a lucrat pentru „câini”, Bălănescu și-a exprimat regretul după ce Dario Bonetti a fost demis de la cârma echipei, în urma eșecului usturător cu FCSB, 0-6, din etapa a opta a Ligii 1. 

  • Dario Bonetti, regretat de un director general din Liga 1: „Nu știu dacă s-a luat cea mai bună măsură”

Bălănescu: „Am o părere foarte bună despre Dario Bonetti”

„Situația de la Dinamo este una în continuare dificilă, din punct de vedere sportiv. Oamenii de acolo știu ce au de făcut, este poate cel mai usturător eșec din istoria lui Dinamo, dar fiecare echipă trece prin momente grele, sper să ridice de acolo și să-și rezolve problemele cum cred dânșii de cuviință.

Nu comentez demiterea lui Dario Bonetti, ați văzut că în ultimele zile au mai fost demiși și alți antrenori în Liga 1. Sunt momente neplăcute, peste care trebuie să treci foarte repede pentru ca echipa să-și revină.

Cu Dario Bonetti am lucrat în trei mandate, penultimele trofee, Cupa și Supercupa au fost câștige cu Dario Bonetti. Am o părere foarte bună despre el. După acest insucces, nu știu dacă s-a luat măsura cea mai bună decizie, dar sigur trebuiau luate măsuri”, a declarat Bogdan Bălănescu la conferința de presă în care FC Voluntari și-a anunțat parteneriatul cu M Hospital. 

După opt etape scurse din Liga 1, Dinamo ocupă locul 14, cu 6 puncte acumulate, în timp ce FC Voluntari, actualul club condus de Bălănescu, se situează pe locul 8, cu 12 puncte. 

Clasamentul Ligii 1: 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies