Laszlo Dioszegi e dur: „Voiau să se răzbune pe domnul Mititelu!” Ce a mai spus finanțatorul lui Sepsi OSK

Sepsi OSK - FCU Craiova laszlo dioszegi Superliga Superliga Laszlo Dioszegi
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 29 Ianuarie 2023, 17:40
Data actualizarii: Duminica 29 Ianuarie 2023, 17:49

Meciul dintre Sepsi OSK și FCU Craiova a fost întrerupt de arbitrul Andrei Chivulete în urma scandărilor rasiste venite din partea galeriei oltenilor.

După meci, Laszlo Dioszegi, patronul clubului covăsnean a vorbit despre toată situația de la Sf. Gheorghe și a explicat motivul pentru care galeria din Bănie a recurs la scandări rasiste: „să se răzbune pe Adrian Mititelu”, patronul lui FCU Craiova.

Laszlo Dioszegi e dur: „Voiau să se răzbune pe domnul Mititelu!” Ce a mai spus finanțatorul lui Sepsi OSK

„Tot meciul, 25 de minute, galeria echipei FCU Craiovei, în loc să suțină echipa, a scandat numai chestii rasiste și împotriva lui Mititelu Galeria noastră nu a răspuns absolut deloc! Se poate vedea, că avem filmări! Un singur cuvânt nu a scos, doar a susținut echipa noastră în ungurește. 

Suporterii noștri s-au comportat astăzi mai mult decât exemplar și vreau să-i felicit. Cei adverși au venit astăzi pentru scandal. La un bloc din Sf. Gheorghe au scris... nu pot să vă spun că sunt cuvinte obscene. Deci au venit cu scandal. 

Dar mulți nici nu voiau să se răzbune pe Sepsi, voiau să se răzbune pe domnul Mititelu. Eu nu sunt bucuros de absolut deloc de acest deznodământ. Nu sunt adeptul să câștigăm prin forfeit. Dar ce s-a întâmplat astăzi... 25 de minute nu s-a auzit un 'Hai Craiova'”, a spus Laszlo Dioszegi la televiziunea Digi Sport.

Sepsi OSK - FCU Craiova 0-0 (meci întrerupt de arbitrul Andrei Chivulete)

În minutul 25, iniţial arbitrul Andrei Chivulete a cerut să se facă un anunţ la staţia de amplificare, ca avertisment, însă după foarte scurt timp el a oprit meciul şi a trimis echipele la vestiare.

Meciul a fost întrerupt 10 minute, echipele au revenit pe gazon, dar au mai jucat doar 14 secunde și Chivulete a fluierat finalul partidei! Fanii lui FCU au declanșat din nou ploaia de scandări xenofobe, iar Chivulete a întrerupt definitiv partida! 

Bergodi s-a dus către Chivulete pentru a-i cere explicații însă centralul a respectat regulamentul! Dacă după cele 10 minute de întrerupere echipele revin pe teren și se continuă scandările xenofobe, arbitrul fluieră finalul partidei. 

"Cam asta a fost!", a spus comentatorul partidei de la Digisport, Dan Ștefănescu. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!