"Daca nu au luat 'bombonele' sau ceva, Petrescu a facut o treaba incredibila!" Dragomir, uimit de performanta CFR-ului: "Daca nu a fost asa, sa imi ziceti ca sunt cel mai prost din fotbal!"

"Daca nu au luat 'bombonele' sau ceva, Petrescu a facut o treaba incredibila!" Dragomir, uimit de performanta CFR-ului: "Daca nu a fost asa, sa imi ziceti ca sunt cel mai prost din fotbal!"

CFR Cluj a realizat o performanta incredibila.

Ardelenii s-au calificat in "primavara" Europa League dupa ce au stabilit un record ce va fi depasit cu greu de o alta echipa romaneasca: CFR a reusit 12 puncte in grupa de Europa League.

Pe langa performanta sportiva, Dumitru Dragomir a fost impresionat si de performantele fizice ale fotbalistilor de la CFR Cluj. Fostul presedinte al LPF s-a uitat pe datele statistice ale meciurilor si a ramas uimit de cat de mult au putut sa alerge jucatorii lui Petrescu.

"Dan Petrescu nu le-a dat voie sa bea o bere dupa victoria cu Celtic. Nu au petrecut nicaieri, fiindca meciul cu Astra e capital, CFR poate ajunge pe locul 3. Dan Petrescu e ambitios. Daca jucatorii CFR-ului nu au luat nimic, 'bombonele' sau ceva, Dan Petrescu a facut o treaba incredibila! Uitati-va la cifre! Si portarul a avut peste 5 km alergati cu Celtic (n.red. 2-0 in ultimul meci din grupa Europa League). Daca nu a fost asa, sa imi ziceti ca sunt cel mai prost din fotbalul asta! Parca erau injectati, faceau pressing incredibil! Stie sa isi faca echipa, tinerii degaja o energie pozitiva extraordinara, bucuria lor ne face si pe noi sa fim bucurosi. Comparati cu Dinamo. La CFR e unul care nu rade niciodata, Dan Petrescu, si toti din jurul lui rad, zambesc, sunt fericiti. La Dinamo, toti sunt incruntati, sunt dusmanosi. Poate saracia ii face asa", a declarat Dragomir la DigiSport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Războiul din Afganistan în cifre. Câți bani și câte vieți omenești au pierdut SUA în 20 de ani
BRAT
Modifică setările cookies