Deian Sorescu Dinamo fc voluntari Iuliu Muresan Superliga ”Dacă mai da 2-3 goluri în următorul meci, o să fie 1 m ilion de euro cel puțin!” Iuliu Mureșan încântat de victoria lui Dinamo

”Dacă mai dă 2-3 goluri în următorul meci, o să fie un milion de euro cel puțin!” Iuliu Mureșan, încântat de victoria lui Dinamo

Deian Sorescu a marcat o triplă în victoria cu FC Voluntari, 3-2. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 19 Iulie 2021, 23:42
Data actualizarii: Marti 20 Iulie 2021, 00:03

În ciuda problemelor de lot, Dinamo a început cu dreptul nouă campanie din Liga 1. Elevii lui Dario Bonetti s-au impus cu 3-2 în fața Voluntariului și și-au asigurat primele 3 puncte ale campionatului. 

Iuliu Mureșan, noul director executiv al "câinilor", a lăudat modul în care jucătorii săi au luptat și speră că rezultatele pozitivă să continue pentru echipa din Stefan cel Mare. 

  • ”Dacă mai da 2-3 goluri în următorul meci, o să fie 1 milion de euro cel puțin!” Iuliu Mureșan încântat de primul meci al lui Dinamo

”A fost o partida extraordinară făcută de echipă, s-a jucat la sacrificiu. Avem singurul lot din România fără jucător străin, avem 10 jucători under 21 în lot . Este un merit extraordinar al echipei, antrenorului și spectatorilor. Peluza ne-a dus spre victorie. Sper să vină șocul la echipa. Sacrificiul jucătorilor a fost extraordinar”, a declarat Iuliu Mureșan la finalul meciului.

Conducătorul lui Dinamo a vorbit și de omul numărul unu al echipei, Deian Sorescu, glumind că dacă o să aibă în continuare asemenea evoluții va aduce o suma bună de bani în contul clubului. 

Sorescu trebuie remarcat pentru că a dat 3 goluri extraordinare. Dacă mai da 2-3 goluri în următorul meci o să fie 1 milion de euro cel puțin”, a precizat Iuliu Mureșan.  

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!