Dinamo Dario Bonetti DDB Fani fc voluntari Superliga Revin "câinii" pe stadion! Număr impresionant de bilete vândute. Echipa "improvizată" pregătită de Bonetti la revenirea pe banca lui Dinamo

”Câinii” vor să le dea replica rapidiștilor! Dinamo - Voluntari se va disputa cu casa închisă. Mesajul lui Bonetti în ziua primului duel al sezonului

Dinamo o va întâlni pe FC Voluntari, luni, de la 20:30.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 19 Iulie 2021, 18:30
Data actualizarii: Luni 19 Iulie 2021, 18:33

UPDATE 18:30 Se anunța atmosferă de vis în Ștefan cel Mare. Toate cele 15 de bilete puse in vânzare au fost vândute.

Stadionul Dinamo are o capacitate de 30 de mii de locuri, însă potrivit noilor reglementări în vigoare, impuse de pandemmia de coronavirus, stadionul poate fi ocupat în proporție de doar 50%.

  • Revin câinii pe stadion! Număr impresionant de bilete vândute. Echipa improvizată pregătită de Bonetti la revenirea pe banca lui Dinamo

”Am văzut imagini cu mașinile care vin spre București și cozile care sunt la casele de bilete. E ceva emoționant pentru mine, să văd atâta pasiune. Sunt aici pentru a încerca să dau o mână de ajutor. 

Vreau să vă mulțumesc și să vă rog să fiți alături de acești tineri, care încă nu sunt pregătiți fizic, dar sunt jucători buni. Ei pot forma baza pentru un viitor mai bune. Sunt cu voi din toată inima. Chiar dacă va fi dificil, vom lupta până la capăt!”, a transmis Dario Bonetti, intr-un clip postat pe pagina de Facebook DDB.

A fost spectacol de zile mari în tribune și la primul meci al Rapidul în Liga 1, după o pauză de șase ani. Aproximativ șapte mii de suporterii au purtat spre victorie trupa lui Mihai Iosif. Rapid - Chindia s-a încheiat 1-0.

ȘTIREA INIȚIALĂ

În epilogul etapei inaugurale a Ligii 1, Dinamo o va întâlni pe FC Voluntari, echipa pregătită de fostul jucător și antrenor dinamovist, Liviu Ciobotariu. Fanii "câinilor" par să fi așteptat acest moment cu nerăbdare, fiind șanse foarte mari ca partida să se joace cu casa închisă.

Cu 24 de ore înainte de startul meciului, din cele 7000 de bilete, s-au vândut puțin peste 5200, iar organizatorii anticipează că fluxul va continua în aceeași măsură și partida va începe cu stadionul din Stefan cel Mare plin pe jumătate, atât cat permite legea la momentul actual.

Dario Bonetti revine pe banca "câinilor", iar problemele care există din cauza interdicției la transferuri îl vor obligă pe tehnicianul italian să impovizeze si să folosească mai mulți fotbaliști tineri, cu puține minute în sezoanele precedente.

Cum ar putea arata Dinamo cu FC Voluntari: 12. Esanu - 22. Sorescu, 17. Dudea, 24. Giafer, 3. An. Radu - 26. An. Florescu, 5. Rauta, 38. Bani, 7. St. Filip - 98. Mihaiu, 99. Moldoveanu

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!