FOTO EXCLUSIV Cum a fost surprins Mihai Pintilii, în timpul conferinței de presă a lui Elias Charalambous

Elias Charalambous fcsb cfr cluj fcsb charalambous fcsb pintilii mihai pintilii Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 06 August 2023, 11:50
Data actualizarii: Duminica 06 August 2023, 11:47

Titulatura lui "Pinti" este cea de delegat al FCSB și nu mai poate participa la conferințele oficiale de presă. 

Cipriotul deține licența PRO și a fost numit antrenor principal al FCSB, în martie 2023, după demisia lui Leo Strizu și după ce FRF a atenționat clubul din Berceni că riscă sancțiuni grave, dacă Mihai Pintilii va mai ocupa neoficial această funcție tehnică. 

Pintilii deține licența B și este delegat al echipei

Fostul mijlocaș al "roș-albaștrilor" deține doar licența B UEFA, obținută la Școala Federală de Antrenori de la Chișinău, și este în acte "delegat", deoarece i-ar trebui licența A pentru a fi antrenor secund în mod oficial. În acest moment, staff-ul vicecampioanei este format din Elias Charalambous (antrenor principal), Alin Stoica (antrenor secund), Marius Popa (antrenor cu portarii), Thomas Neubert (preparator fizic), Lucian Filip (preparator fizic), Horea Codorean (preparator fizic), Mihai Pintilii (delegat), Ovidiu Petre (analist video), Ionuț Zottu (analist), Flavian Arămitu (medic), Ovidiu Kurti (kinetoterapeut), Adrian Neacșu (fizioterapeut), Costică Moroiu și Cătălin Fandel (maseuri).   

Pintilii a "participat" la conferința de presă a FCSB

La conferința de presă premergătoare partidei cu CFR Cluj, din runda a patra a Superligii, Elias Charalambous a apărut în fața presei pentru a răspunde întrebărilor jurnaliștilor. La un moment dat, pe ușa care duce spre terenurile de antrenament și în spatele șirului de cameramani care filmau evenimentul, a apărut Mihai Pintilii.

Acesta a stat câteva zeci de secunde atent la ce spune colegul său de staff, făcând grimase amuzante și părând parcă nostalgic după vremurile când își reprezenta clubul la conferințele oficiale de presă. Relația dintre cei doi colegi pare una excelentă, deși presa sportivă a speculat că cei doi ar fi avut o neînțelegere, în stagiunea trecută, și ar fi fost protagoniștii unor momente mai tensionate, în trecut.

Foto - Gabriel Chirea

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!