FOTO Cum s-au fotografiat Elias Charalambous și Mihai Pintilii la o zi după FCSB - CFR Cluj 1-0

Elias Charalambous CFR Cluj FCSB mihai pintilii play-off Superliga Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 15 Mai 2023, 14:47
Data actualizarii: Luni 15 Mai 2023, 14:55

FCSB a învins CFR Cluj cu scorul de 1-0, pe Arena Naţională, în etapa a opta din play-off-ul Superligii şi rămâne în cursa pentru titlu.

Unicul gol al partidei a fost reuşit de Florinel Coman (minutul 49), după o cursă de la mijlocul terenului, lansat de o degajare a lui Darius Olaru.

FCSB a reuşit a treia victorie consecutivă în play-off. CFR Cluj are un singur punct obţinut în ultimele patru etape şi o singură victorie în play-off. La meci au asistat 42.439 spectatori.

Ce au făcut Elias Charalambous și Mihai Pintilii la o zi după meci
 

Victoria cu CFR Cluj îi menține în cursa pentru titlu pe cei de la FCSB, fiind doar la un punct în spatele lui Farul Constanța.

La o zi după meci, Elias Charalambous și Mihai Pintilii au ieșit la masă împreună, o fotografie cu cei doi fiind postată pe rețelele de socializare de către antrenorul principal al echipei. 

Ce a spus Mihai Pintilii despre relația cu Elias Charalambous
 

Mihai Pintilii, secund la FCSB, a vorbit despre relația pe care o are cu Elias Charalambous, după ce s-a zvonit că ar exista tensiuni între cei doi.

"Cred că pe Elias l-a trimit Dumnezeu. Zici că e cu noi de 7, 8, 10 ani. A înțeles totul perfect, s-a adaptat perfect. Altcineva dacă venea nu cred că reușea să facă ce a făcut el, să se impună atât de ușor și să fie liber.

Am citit aia cu bătaia, Doamne ferește! Nu există așa ceva, sunt lucruri care se vând și asta place. Săracul, era supărat, nervos, cine a scris. Tommy (n.r. - Thomas Neubert) a rămas și el impresionat de el", a declarat Mihai Pintilii, potrivit Orange Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!