Mesajul lui Mihai Stoica pentru suporteri, înainte de FCSB - CFR: "Sunt infantilisme, își asumă un risc colosal" 

Mihai Stoica FCSB - CFR Cluj stadion ghencea Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 06 August 2023, 08:54
Data actualizarii: Duminica 06 August 2023, 09:04

FCSB - CFR Cluj este derby-ul etapei din Superliga României. Partida se joacă duminică (6 august), de la 21:30 și este LIVE TEXT pe www.sport.ro.

Revenită în Ghencea după o pauză foarte lungă, FCSB va juca cu casa închisă meciul cu CFR Cluj, Mihai Stoica anunțând că au mai rămas aproximativ 2.000 de bilete disponibile, toate în Peluza Sud, care pot fi achiziționate fie online, fie duminică, la casele de la Arena Națională sau Stadionul Steaua.

Mihai Stoica, mesaj direct înainte de FCSB - CFR Cluj

Oficialul vicecampioanei României a explicat încă o dată riscurile la care se supun fanii dacă vor încerca să creeze incidente în timpul partidei, pe arena din Ghencea. 

"Ştiţi că unii (n.r. - dinamoviştii) au fost mândri că au dat foc stadionului, sunt chestii pe care nu le înţeleg. Sunt infantilisme astea, îmi încurajez echipa, mă lupt cu galeria adversă prin mesaje, scandări. Nu se poate spectacol pirotehnic acum (n.r. - la FCSB - CFR Cluj, pe Stadionul Steaua) şi toată lumea a înţeles. Dacă cineva are curaj să intre şi să provoace dezordine la meciul ăsta, îşi asumă un risc colosal. 

Am văzut nişte fotografii cu câteva bilete cumpărate şi erau compromise, că aveau mesaje scrise pe bilete. Dacă nu sunt folosite, descompletează anumite zone. Asta se poate. Dacă sunt multe, asta e. Există posibilitatea să cumpere bilete şi să intre (n.r. - pe stadion fanii Stelei Bucureşti). 

Vreau să se înţeleagă foarte clar. O persoană kamikaze dacă vrea să facă un gest ieşit din comun la meciul ăsta, că pierd ăia meciul cu 3-0... 

Va fi toletanţă zero pentru cei care vor încerca, vor fi măsuri din partea statului român, pentru că expunerea e mare. Suntem o ţară care aparţine UE şi stadionul e al MApN, care face parte din NATO. N-ar trebui să avem emoţii că s-ar putea întâmpla ceva la acest meci", a spus Mihai Stoica, potrivit Orange Sport.

VIDEO | Mihai Stoica, înainte de FCSB - CFR Cluj


Mihai Stoica are un mesaj pentru galeria celor de la CSA Steaua chiar de la stadionul din Ghencea pe www.sport.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!