NEWS ALERT Leo Strizu și-a dat demisia după FCSB - Petrolul 4-1

FCSB - Petrolul Etapa 28 Leo Strizu Superliga Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 02 Martie 2023, 22:28
Data actualizarii: Joi 02 Martie 2023, 23:06

Leo Strizu, antrenorul 'din acte' al FCSB-ului, și-a dat demisia la flash-interviu după victoria „roș-albaștrilor” în fața celor de la Petrolul Ploiești.

„În această seară am luat o decizie grea pentru mine și pentru club. Este ultimul meci în care voi mai colabora cu FCSB. Decizia am luat-o astăzi, ieri. Cred că această decizie vine din motive personale și îmi aparține. Nu o să cadă bine nici clubului.

Aș vrea să închid acest subiect.Nu vreau să intru mai mult în acest subiect. Am motive personale care m-au făcut să iau această decizie. Nu e ușor. Eu atât pot să vă spun. Vali Argăseală va avea demisia mea mâine pe birou”, a spus Leo Strizu după meci.

  • Leo Strizu

FCSB - Petrolul Ploiești 4-1

„Roș-albaștrii” au început perfect meciul de pe Arena Națională. Adrian Șut a deschi scorul în minutul 5, dar Felix Mathaus a reglat imediat scorul de pe tabela de marcaj și a restabilit egalitatea în minutul nouă.

Au urmat două reușite pentru FCSB. Andrea Compagno i-a readus pe „roș-albaștri” în avantaj în minutul 29 și a dus scorul la 3-1 în partea a doua a partidei, în minutul 57.

Pe final, Malcom Edjouma a lovit spectaculos balonul și a închis tabela la 4-1 în favoarea trupei dirijate de Mihai Pintilii, cu o foarfecă superbă. FCSB a câștigat, astfel, trei puncte prețioase în lupta la titlu.

Leo Strizu a dezvăluit motivul pentru care demisionează de la FCSB

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!